söndag 6 februari 2011

IFK:s P 94/95 förlorade mot Ludvika

Det var en kamp mellan sexan och sjuan i tabellen. IFK strax före Ludvika på bättre målskillnad men med en match mer spelad. Allt var jämnt i den första halvleken. Resultatet likaså. 10-10 efter första halvlek.

I den andra hände däremot något som inte var till IFK:s fördel. Dalapojkarna sprang ifrån och det stod väl som mest 16-24 där på slutet innan IFK hann putsa till resultatet till 20-26. Surt. Utan, vad jag kan tycka, något större kollektivt spel kom ändå hemmalaget till en himla massa bra lägen. Bra individuella prestationer. Väl i friläget saknades den rätta kylan. Hade den funnits hade man vunnit den här matchen. Alltför många bollar som inte ens träffade målet. Kanske också lite för många bortkastade passningar. Man kan inte alltid vara på topp och det är bara att ta nya tag.

Bra driv i många av er. Utan att analysera för mycket vill jag ändå passa på att nämna Johan Lindelöfs första halvlek (blev punktad i andra). Krille Josevski har bra fart och hann också med att göra matchens delikatess efter ett genombrott. Kassem Awad har fin potential. Gjorde sin gubbe och fick många lägen. Tyvärr hade han inte det rätta flytet i avsluten idag. Målvakten Emil Björklund gjorde många fina räddningar. I all iver hann dock några kontringspassningar gå åt skogen.

Nej men jag tycker det här gänget har talang helt enkelt. Det ska finnas mycket att jobba på när man är 16-17 år. Det kommer också tränarna Gustaf och Katten se till att det blir av i fortsättningen också.

Jag hann väl knäppa ett gäng bilder också. Här är några av dem.

Jerry lobbar kyligt dit den efter ett inspel från Johan.

Krille hoppar och knorrar. Strax utanför. Väldigt nära. Vackert på nåt sätt, ändå.

Hampus tar kantläget.

Kassem laddar för skott. Jerry är också sugen där på linjen.

Johan vräker sig förbi.

Emil i kassen.

Matchens delikatess av Krille som släpper bollen med en tumskruv.

Johan låser upp i försvaret. Jerry ligger bakom som backup.

Joniss går på skott.

Kassem har hyfsad bevakning. Innanför? Straff? Nä, Axel (nr 6) kunde konstatera att det inte blev någon straff här.