fredag 4 februari 2011

Fredagsträning!

Igår gjorde som sagt Jepsson debut i Sporthallen och han gav ett mycket positivt intryck. En ny spelarstil för vårt lag som förhoppningsvis kan tillföra mycket! Vi visade mot RP att vi har tillräckligt med kvaliteter för att slå lag på den övre halvan, men med Jepsson i laget tror jag vi kan utmana även topp tre. Av dem har vi visserligen bara Eskil kvar, men tuffa matcher väntar mot lag som Irsta hemma, Tyrold borta och Silwing hemma. Dessförinnan ska vi dock slå Lif Blå borta vilket kan bli en tuff uppgift för oss. Vi har visserligen inte förlorat mot dem på ett bra tag, men de där "lätta" matcherna har en tendens att bli jävligt tuffa för oss.

Idag på träningen hade vi ingen Jepsson men väl ett hyfsat gäng ändå. Vi inledde med fotboll där de yngsta formligen rivstartade! Innan vi visste ordet av ledde de med 0-6. Totalt mörker kändes det som, men genom god moral och lite flyt kom vi tillbaka in i matchen. Germe slutade fåna runt nere i foajen och hoppade in på planen. 0-6 blev 1-6, 2-6,-3-6, 4-6, 5-6 innan juniorerna pillade in 5-7. Var det nådastöten eller skulle vi än en gång resa oss ur askan och stå upp? 6-7 kom relativt snart och faktum är att vi faktiskt lyckas kvittera med 50 sekunder kvar. Tiden rann sedan ut och vi fick lika. En seger för oss äldre som fick med sig en poäng efter den usla starten. Germe visar även att han är het på fotbollen också vilket bådar gott inför mötet med Lif Blå om en vecka. Han brukar faktiskt göra sina bästa matcher mot just dem så det blir väl 15 baljor nästa fight!

I övrigt tänker jag njuta av en spelledig helg och hålla tummarna för att Lidingö visar att det finns tillräckligt med kvalitet i laget för att betvinga Hammaräby imorgon.

Inga kommentarer: