måndag 21 februari 2011

En tisdagkväll i Sporthallen

Halva tisdagsträningen var baserad på diverse avslutsövningar och den andra halvan var rent matchspel. Jag deltog på den första delen och det sket sig fullständigt. Knät vek sig åt fel håll och det gjorde fruktansvärt ont. Nä. Så dramatiskt var det inte. Jag sprang uppskattningsvis på 70% och det kändes, det kändes kan man säga. Inte ont. Inte någonting. Det kändes. Ilade liksom till när jag böjde till. Nån som kan referera till något liknande? Skumt. Kanske sitter nån ledkapsel i kläm, som sjukgymnasten trodde efter att de inte hittade något direkt fel på MR.

Jäkligt kul de 40 minuter jag var med i alla fall. Det var grymt kul att vara tillbaka ikväll kära lagkamrater. Skönt att några av er också påpekade det. Kände mig välkommen.

Imorgon tränar vi igen. Senare på kvällen, 20:30, får vi inte missa jumbomötet mellan HK Extra (Heja) och Kumla HF. Mycket viktig match för HK Extras (Heja) existens i division 3. Hemmaseger och nytt kontrakt borde vara klart.

***

Mina reflektioner från träningen:

* Bloggkollegan Treijner känner sig stel i ljumskarna. Känns som cement tydligen. Han lider också av en svår ångest. Valet mellan en Galil eller en Aug Hbar är inte så lätt. Vi pratar alltså om spelet COD Black Ops till Xbox. Själv föredrar jag Aug Hbar, om det kan göra ditt val lite lättare.

* A-pojksmålisen Emil fick hoppa in nu när den andra Emil har det tufft med juridikstudierna. A-pojken hade hela a-pojkslaget på läktaren som hejade på.

* Melcher tyckte att det var skönt att jag var tillbaka så att han slipper lira H6. Taskigt med utspel antar jag.

* När försvaret står på 6-7 meter och drömmer så smäller det. Jepsson kan skjuta.

* Germerud gjorde ett tappert försök med att raka sig med trimmern. På huvudet alltså. Tydligen blev det nåt knas med maskineriet så han hann inte raka allt. Kommer ni ihåg Fanta-reklamen?

* Jepsson kan nu vägen mellan Lindesberg och Nypan så bra att han ville pröva en ny väg. Den är 4 mil längre men tog lika lång tid. Fräckt. Dessutom är risken för att träffa på vilda djur mindre på den nya vägen. Jo, 2,5h tar en enkel resa för Jepsson i bilen. Hur lång tid har ni till träningen? För mig tar det 5 min med cykel.

* Asp var med idag och kastade bollar. Helt galen. Nu skjuter han med ungefär 15% av sin förmåga. Den procentsiffran skulle räcka för att dra dit bollarna i serien när han får ett friläge. Säsongen kanske inte är slut än?

* Jag och Asp körde brutalbänk idag när de andra spelade match.

* När jag fortsatte köra på gymmet satt Treijner, Dalin och Axel nere i omklädningsrummet. De visste inte att tränare Kents hund, Basten, befann sig inne på dasset. Väldresserad jycke tänkte trion när Basten kom ut från huset. Fast när de såg att han hade toaborsten i käften blev de lite rädda. Basten kommer nämligen gärna fram och är social.

* Hade ett givande snack med Jepsson i omklädningsrummet innan han drog iväg på sin mastodontresa. Vi snackade om hans gamla klubb Brännan. Tydligen har de fräschat till spelarhotellet som vi bodde på för tre år sedan. Bara att ni går upp igen Brännan! Inget att tveka på.

* Norrköpings Tobbe Johansson var med och tränade.

- Va fan, Tobbe, är du äntligen klar nu?
- Nej, jag är inte klar. Vi har ingen träning i veckan bara.
- Va? Varför då?
- Halva vårat lag är i fjällen.
- Bra timing, schysst!

* Damlaget tränade, som vanligt, efter oss. Jäklar vilken skön stämning de har i laget. Inte så konstigt kanske, de vinner ju och spelar bra. Nu senast, som ni kunde läsa häromdagen, drog de på en bragd. Fotbollsuppvärmning idag. Iniesta och Onkel Fester var med på planen till Falos stora förtjusning.

2 kommentarer:

pelle sa...

svårt med veckans dagar rille??????

Söderberg sa...

Hahaha...skönt att du lade märkte till det. Ja, igår visste jag varken ut eller in efter handbollsträningen. Var väl smått lyrisk och längtade redan efter tisdagsträningen.