tisdag 15 februari 2011

En tripp till sthlm....

Ja, Rille ska alltså iväg till Stockholm och hänga där i några dagar. Håller tummarna för att hans löptest kommer gå bra också så att han kommer tillbaka. Pratade lite med Jögge som också börjat träna på ordentligt igen - han ska ner och köra idag också!

Igår missade jag träningen för att det behövdes en extra hand på avdelningen på kvällen. Bland annat fick jag en resa för att hämta en elev i Sthlm. Gled dit på kvällen och lyckades självklart köra in i en bil framför i en korsning. Mitt fel helt och hållet och pinsamt värre var det. Damen jag körde på jobbade självklart på Socialstyrelsen... Ja, de granskar ju såna hem jag jobbar på bland annat.

Pelle - Hehe, bra PR
Damen - Mutter, mummel...

Ja lite så gick vår konversation där vi stod i snålblåsten och försökte utröna om någon skada var skedd på bilarna. Såg inte så farligt ut faktiskt så jag hoppas jag kommer undan billigt. Den sköna twisten är att när jag väl kommer fram till stationen får jag ett samtal från chefen:

Chefen - Du kan vända!
Pelle - VA, du skämtar?
Chefen - Han missade tåget.
Pelle - #%#?!!#!!!!

Så var det bara att vända hemåt igen då... Så kan det vara i branchen ibland kan jag säga. Men bara att le och ta nya tag idag. Idag ska jag träna i alla fall och förhoppningsvis dominera. Tisdagarna brukar vara mina sämsta dagar på träningen då jag är som tröttast då. Det hjälper ju inte att vi har stöta/säkra heller. Men gott att träffa kamraterna igen. ALLTID gott att träffa kamraterna!

1 kommentar:

Söderberg sa...

Jäklar Pelle. Skönt att det gick bra med dig. Ta det lugnt nu!