tisdag 15 februari 2011

It's all about Söderberg

Som kantspelare och etta i försvaret ställs man sällan, eller rättare sagt mycket sällan inför uppgiften att behöva blocka ett skott. Vad jag minns så har jag blockat ett skott. ETT SKOTT! Ni läste rätt. På match ska tilläggas. Inkluderar jag träningar tror jag att det är tre totalt.

Min lekamen mäter in på imponerande 175 cm så ni förstår att jag har mycket att säga till om när skyttarna kommer med sina 190 cm och mer än det.

Okej. Vi går vidare.

Matchen med stort M. Dagen när det hände var hemma mot våra senaste övermän i Lif Blå. 15 oktober 2010. Då hade de en spelare på V9 som var ungefär två huvuden längre än mig. Han stegade på brett och hoppade upp. Jag vet inte varför jag fick för mig att hoppa men jag gjorde det ändå. Av någon konstig jäkla anledning får jag på en riktig praktblock och bollen flyger ut i korridoren. Jag blev förvånad. Han måste ha blivit riktigt förvånad. Alla blev nog förvånade. Nu har jag gjort det. Jag har blockat ett skott. Jag blockade ett skott en gång. Det glömmer jag aldrig. Grattis Söderberg och till mig själv alltså.

Tom Wiiand heter han förresten. Han som sköt. Såg nu att han gått till RP Linköping. Om senaste matchen mot Skånela (seger för Skånela med 34-21) var debutmatchen för Tom kan man undra om det är något speciellt med att värva en Lindesbergare. ;-)

Förresten, i samma match drog jag iväg världens högsta lobb. Det var snö på den. Ni får se bägge mästerverken i en film här.



Vad har ni gjort för "omöjliga" saker på sistone?

***

Mer om mig. Jag ska ut och springa lite i helgen. Tränade hos sjukgymnasten idag och han sa att det var läge att testa knät nu till helgen. Ska ju faktiskt bli riktigt skoj. Han ser ljuset i tunneln medans jag själv inte vågar hoppas. Han tror att det kan bli läge för att testa en handbollsträning redan på måndag. Om jag inte har några känningar då så kan det kanske bli någon mer match för mig. Jag längtar fast vågar inte hoppas för mycket.

***

Nu blir det Stockholm tisdag, onsdag och torsdag för mig. Skickar en passning till bloggkollegan som får vara extra lyhörd nu när jag inte kan närvara på tisdag och torsdag. Vaken på scoop nu! Kommer ett par även fast jag är på resande fot. Ni kan räkna med ett färskt bildspel med radioreklamen inför Handbollsfredag.

3 kommentarer:

pelle sa...

Ska hålla öron och ögon öppna rille! Ser att vi passerat 70 000 träffar på bloggen så det förpliktigar en aning.

Ha det gott i hufvudstaden!

Anonym sa...

F-n va cool låt det var till klippet! blocket med mega hänget var minst lika coolt som låten. Stjärnkryssaren du hade uppe i stratosfären var oxå grym, det var tur den kom ner innan halvlek:-)

Söderberg sa...

Tackar Anonym. Stjärnkryssaren kom ner innan slutsignalen, som tur var. Det var i slutet av andra halvlek.