torsdag 3 februari 2011

Jag ska möta Arn på måndag

Skrev ihop några rader innan frullen imorse men gjorde allt utom att publicera, men nu så...

Skånela IF – IVH Västerås HK 29 - 19 (mitt tips var 29 - 24)
Jag trodde på en jämn match där Skånela skulle vinna. Nu vann de på ett ännu mer övertygande sätt än vad jag tippade. Lite förvånad är jag allt men uppebarligen löste övriga fem utespelare det hela mycket bra när Boken punktades efter 2 spelade minuter. Boken gjorde ändå 5 mål. Den tillfälliga, seriesuveräna, serieledaren har dock inte seriesegern i egna händer då Eskil tar hem det om de vinner sina resterande matcher.

Irsta HF – HK Lif Blå 33 - 20 (Mitt tips var: 38 – 19)
Jag var ju inte helt fel ute här heller. Irsta hakar på i toppen trots plumparna mot Lidingö och RP Linköping.

***

Ikväll tänkte jag bege mig till träningen för att kolla lite samt skaka hand med nyförvärvet Jonatan Jepsson. Hoppas kunna ta några bilder. Kanske lite film också.

***

På måndag ska jag träffa tempelriddare Arn på Sophiahemmet. Vi får se vad han säger om knät. Med tanke på att seriespelet snart tar slut blir det nog inga fler matcher för min del då jag anar att det blir en operation inom ett par veckor. Skit också. Bra för knät hoppas jag. Vi får se vad som händer och sker.

Har hört att man kan få operationen inspelad på dvd. Är det något ni skulle vilja att jag lägger upp här på bloggen i sådana fall? Hahaha.

Vet ni vad jag vill göra mest av allt just nu? Jo, jag vill ut och springa, springa och springa. Springa runt som en dåre. Milen skulle jag gladeligen dra runt, bara jag fick springa.

Tänk på det ni som inte har någon skada. Tänk vad kul det är att springa! Flåset och förbränningen! Jag menar, den där Paradis-asken som jag hetsåt av igår, från det undre lagret såklart, försvinner ju inte av sig självt.

3 kommentarer:

Ljungan sa...

Lycka till med operationen :)
Klart du ska ta dvd'n, coolt
Vi hörs
Ljungan

mamma handboll sa...

Kom igen, du klarar av det! Du är ung och har bra läkkött. Lyssna på läkaren. Apropå löpningen, så kan vi sitta tillsammans och drömma om att få jogga i skogen, tills dess du klarar av det själv!

Söderberg sa...

Tackar hörrni. Vi får se vad som händer som sagt.