söndag 20 februari 2011

HK Extra (Heja) behöver poäng

Ikväll kommer seriesexan Ljungsbro HF på besök till Sporthallen. HK Extra (Heja) står för motståndet. De behöver poäng och gärna redan ikväll. Kl 18:00 är det avkast för den som vill se matchen. 31-26 blev det i förra mötet lagen emellan. Historia nu förvisso men det tyder på att det skulle kunna bli en tight match, trots att hemmalaget ligger risigt till.

Sedan är det match redan på tisdag igen. Seriejumbon Kumla HF har en härlig resa framför sig och matchstart är 20:30. Blir en sen kväll för bortalaget med andra ord. Detta blir något av en måste-match för bägge lagen. Allt för att undvika en nedflyttning. Något som skulle vara mycket illa för vårt utvecklingslag.

Tabellen.

***

Johan "Slangen" Lundgren, spelare i HK Extra (Heja), har en fin dagsform och han skulle nu bara komplettera med lite mer kaffe. Hans heliumspänst (sjukt bra häng) ska bli läcker att skåda.


Slangen.

Han tror på en tuff kamp där HK Extra (Heja) drar det längsta strået. Stjärna i bortalaget är Oscar Liljegren. Spelade tidigare i Linköpings HK och var väl bäst även där.

Inga kommentarer: