söndag 27 februari 2011

Höken delar ut ros till IFK

Jag passar vidare en passning till IFK Nyköping handboll från Stefan "Höken" Högquist, handbollsikonen från Stockholm.


Höken, här på besök i Nyköpings Sporthall.

Höken delar ut ros till vår kära förening. Det gillar vi. Läs här och ta åt er!

Passar på att ge IFK Nyköping en eloge för att de krigar och organiserar sin förening mot framtiden. Skit i om ni får kvala, det är på lång sikt rätt stad att ha ett handbollslag men jag är tveksam till de där jävla pelarna i er hall alltså. De måste bort.

Tror att ni med ert företagsklimat och avsaknad av elitidrott på högsta nivå kan lyckas. Det gäller bara att personer som Fredrik Ahnmark och Co orkar med att bygga upp en bra organisation.

Sen måste Asp sluta få röda kort och skadeproblem. Han behövs.



Den här mannen måste vara på planen och inte på utvisningsbänken eller på läktaren, enligt Höken. Jag är villig att hålla med.

***

Passade också på att fråga Höken om det här handbollsspelet som finns.

Vi gillar ju att spela lite Xbox på kvällarna här i IFK Nypan. Du är involverad i handbollsspelet till PC och som även kommer till Xbox. Vad har du att säga om detta spel?
Jag har ett bra samarbete med Neutron Games som utvecklar spelet. Vi har köpt ett stort parti spel som vi säljer för en spottstyvel. Spelet är en förutsättning för att kunna spela den slutprodukt som kommer i oktober 2011. Då är det spel sju mot sju. Det är ruggigt bra utvecklat hittills och nyligen skrev man avtal med såväl Karabatic och Källman för att finnas med. Detta spel kan man också köpa hos www.stockholmelithandboll.se/seh för endast 165 kronor. Inkl frakt.


En skärmdump från handbollsspelet.

Inga kommentarer: