torsdag 3 februari 2011

Felaktig tabell och lite annat

Efter att ha läst SN idag tyckte jag att tabellen såg konstig ut. Ska Täby verkligen ligga fyra poäng bakom oss? Nej, två ska det väl vara?! Fyra hade varit nice men två ska det väl vara?

Var hämtar SN sina siffror ifrån? Tydligen från Everysport.se. Jag letade igenom allt mycket noggrannt. Jag skulle bara finna den felaktiga posten.

Lagen som drabbats är Ricoh och Täby. Den övre tabellen, som jag hämtat från Handboll.info, är korrekt. Jag fann att Everysport.se också förväxlat RP med Lif Blå i mötet med Täby. Dock har inte RP fått den segern som Lif Blå tog mot Täby. Konstigt hur de kopplat ihop lagen och siffrorna där. Själva felet, som jag nu konstaterat, är att de gett segern till Ricoh och inte till Täby här i senaste matchen. Dessutom har de fått resultatet 31-24 till Ricoh och inte 31-34 till Täby. Skärpning. Detta medför felaktig poäng och målskillnad till respektive lag.

Klicka på bilden för att få den mer överskådlig.


***

Rykten har nått bloggen om att Sonny kör stenhårt med träningen i Lidingö nu. Kanske att detta blir droppen som får bägaren att rinna över till Lidingös fördel nu mot Täby? Vore rätt bra för oss. Rätt bra för Lidingö också som måste börja ta lite poäng nu om de ska lira i ettan även nästa säsong.

Den stenhårda träningen som han nu verkar utsätta sig för har också medfört att hans blogg, på Aftonbladets bloggportal, legat still. Lite för länge kan jag tycka.

***

Spelledigt för oss i helgen. Vad händer? Någon som är sugen på ett utvik? Kan vara läge att slå till nu. Jag vet att det är några som är sugna. Ring mig!

***

Kommer en nyhet om Gipset ikväll också. En tråkig sådan. Skit också.

***

Har snackat lite flyktigt med grabbarna efter deras dygn nere i Malmö. De hyrde som bekant en loge och det var glitter och glamour. Kurre hälsade på världseliten. Fotade sig tillsammans med de största stjärnorna. För att vara säker på att han inte skulle missa någon kändis fotade han sig tillsammans med alla där på VIP:en. Även okända personer. En av dessa okända hette tydligen Per Carlén. Rätt stor kille. Vet någon vem det är? Kurre tog tydligen bort bilden i efterhand eftersom det var just någon okänd person.

Hahaha...

5 kommentarer:

Stina sa...

kurre för fan...

kurre sa...

HAHAHAHA VAAA???? klart som F*N jag känner per carlen :D hade ju han som tränare när jag var på elitläger :D är det kanske "Gipset kobran asp" som hittat på eller?

Söderberg sa...

Hahaha, Kurre. Om Gipset hittat på så gjorde han det bra! ;-) Men det är lugnt, du kan erkänna, haha...

Anonym sa...

Elitläger i vad för något???:D

Söderberg sa...

Anonym. Sorry, men vad menas?