fredag 25 februari 2011

Då var det snart dags igen då!

Fredag, åh äntligen fredag! Nja, jag har ju haft lov hela veckan så för mig är helgen snarare en påminnelse om att jobbet börjar på måndag igen. Men, det känns rätt okej faktiskt. Jag har ju dessutom fighten mot Tyrold att se fram emot. Imorgon bär det av till Stockholm för att möta Petter Holmberg och grabbarna. Blir en tuff match där både vi och dem är i trängande behov av poäng. Vi har ju en gnutta hopp om att fortfarande slippa kval så det är bara vinst som räknas imorn.

Veckans träningar har blandat och gett men imorgon är det bara att ösa som gäller! Min bloggkollega gör comeback imorgon också och han var riktigt nöjd med dagens träning. Mycket match samt att han fick ett gäng kontringsbollar av mig att jobba med. Kvick i steget är han och tacksam att kasta på. Något oroväckande var att Simon klev av tidigt med lite känningar i en ond tumme, men jag hoppas att han inte kommer påverkas av det imorn.

Bra på träningen var annars Jepsson som dyngade lite som han ville kändes det som. Jag var på en och annan men oftast satt dom intill stolproten utom räckhåll för min smidiga lekamen. Axel var också rapp i steget och visade hela registret. Tur det för Haking var även han het så de båda V6:orna duellerar friskt mot varandra. När Simon klev av gick Germe in och körde M9 och såg stundom het ut där också. Sa dock efter träningen att det var svårt att foka på sig själv när man skulle tänka på allt annat också. Lite därför en annan ställde sig i kassen faktiskt. Där har man ju bara en uppgift som sagt.
Jag hoppas och tror annars att vi ska ha ett slagkraftigt lag med oss imorgon och att alla är fokuserade på uppgiften till 110%!!
***
Punktar vi Holmberg från start imorgon???

Inga kommentarer: