fredag 18 februari 2011

Snart fight!

Ja, det är inte långt kvar till drabbningen mot Silwing och det ska bli skönt att gå ut på planen igen. Vi har verkligen inte gjort oss själva rättvisa den senaste tiden men jag hoppas vi tar till hjärtat igen så som vi gjorde mot RP. Det behöver inte vara snyggt så länge vi tar två poäng.

Silwingarna har gjort ett bra jobb med att piska upp lite stämning inför den här matchen genom diverse kartläggning och lite gliringar mot oss nyköpingsbor. Det ska tas med en nypa salt och liknelsen mellan mig och Arnold blir ju tokig eftersom Germe redan är den självklare kandidaten där. Men kul att de sticker upp lite och skapar intresse. Sedan Sonny la ner har vi varit ohotade i Norrettan, ja kanske hela Sverige, så det är kul med nytt bloggblod i serien.

Vi i IFK är ju bortskämda med vårt stöd och är kanske inte vana vid att någon ska försöka häckla igång lite intresse. Men man får ju förstå att det är lite annorlunda för lag ifrån Högdalen och Stockholm i stort. I Högdalen består supporterskaran av tre föräldrar och fem, sex badgäster som gått fel i sökandet efter omklädningsrum. I Nyköping har vi som sämst över tre hundra och som bäst över sju hundra supporters. Inga badgäster vad jag vet...

Och ikväll kommer vi behöva stöd för att även om de fortfarande har en bit kvar bloggmässigt, är Silwing ett bra handbollslag med kvalitetsspelare på flera positioner. Berg är en nyckelfigur såklart men de har flera spelare med stort silwinghjärta. Det är därför alltid roligt att möta dem eftersom klubbmärket på bröstet betyder något. Det gör vår sköld också och det hoppas jag att vi ska visa ikväll!

Väl mött ikväll gott folk! Hoppas många dyker upp och stöttar oss vidare i vår strävan att hålla oss kvar i ettan!

Inga kommentarer: