torsdag 17 februari 2011

Pulsen trissas upp - ett dygn kvar

Silwing/Troja är verkligen noggranna i sina förberedelser inför morgondagens Handbollsfredag. De börjar sin analys brett, otroligt brett måste jag säga. Imponerande. De har kartlagt infrastrukturen i Nyköping. Hur vi reser lokalt. Det är klass på den uppföljningen. Klart som fasen jag blir avundsjuk på deras Ferrari-röda lokalbussar. Skulle jag säga annat så ljuger jag ju. Ni missade däremot att vi inte bara åker dessa gröna skönheter lokalt utan även till långa bortamatcher. Hultsfred är ju rekordet. Endast 218,9 km. Vore ju rätt ballt ifall ni kom i en Ferrari-röd imorgon.

Fast vi har fortfarande den överlägset snyggaste klubbskölden, i Sverige, i och med Bartos Medias 3d-kompetens.

Om jag inte missminner mig har vi även den bästa bloggen - i hela Sverige.

Fasen också. Silwing-bloggen ger sig inte angående Nyköpingsbandet PP. Trodde de skulle glömma bort och bara nöja sig med mina svar. Men icke. Jag är ledsen grabbar men jag har inte den blekaste aning om vad det är för rockstars ni har hittat på YouTube. Talangfulla, javisst. Det ser och hör ju vem som helst efter att ha sett det där klippet. De vet vad de håller på med. Dock har de inte nått ut riktigt än och slagit igenom i stan. Vi får hålla bandet PP under bevakning helt enkelt. Jag återkopplar till er ifall de börjar slå igenom på allvar.

***

Jag skulle vilja att den gamle liraren Benjamin Jernberg kommer till Sporthallen imorgon så att vi kan fotografera honom tillsammans med Oscar Matsson i Silwing.



***

En på mitt jobb till mig.

Kollegan: Såg att ni ska möta Silwing/Troja.
Jag: Ja, det stämmer.
Kollegan: Min dotter känner en i deras lag.
Jag: Jasså. Vem då?
Kollegan: Mikael Glimbråten.
Jag: Åh fan.

Så. Nu vet ni det. Fast hur de känner varandra vet jag inte.

***

Apropå Glimbråten. Ni kommer väl ihåg Fucking Åmål? Ja, visst gör ni väl det! Klart ni gör. Visste inte att Glimbråten var en skådis när tonåren begav sig.

Inga kommentarer: