lördag 12 februari 2011

Kärlek

Avresan är tydligen 12:15 från Nyköpings Sporthall. Pangade lite med bloggkollegan igårkväll så fick det berättat för mig. Bäst att ta till en kvart extra i det här tuffa klimatet. Storbuss idag. Hoppas den kommer i tid bara. Både till Nyköpings Sporthall och till Lindesberg Arena.

***

Eskil mina damer och herrar. Glöm inte bort Eskil och räkna framför allt inte bort dem. Alla pratar om Skånela och IVH Västerås. Eskil mosade Tyrold igår efter att ha gjort 20-7 på Tyresölaget i den andra halvleken. 17-17 i halvtid och slutresultatet blev således 37-24. Eskil leder serien och gör det även efter att omgång 18 är fullbordad.

En punkt på Petter Holmberg, som var het första 10 minutrarna i den första, var tydligen rätt taktik. Måste vara rätt tråkigt för killen att bli punktad i varje match. Men vad annars göra? Han är ju dynghet jämt och ständigt. Tydligen åkte Tyrold till Eskilstuna med lite folk också och då orkar man inte streta emot i 60 minuter mot bredden som finns i Eskil.

37-24 alltså. Jag tippade 35-22.

***

Som jag bloggade om den 3 februari så blir det alltså ingen mer Asp på planen den här säsongen. SN skrev om detta idag den 12 februari och personligen kan jag tycka, även om man inte ska fokusera på allt som står i tidningarna, att det är fel fokus att ha ett "inför-matchen-reportage" som till 2/3-delar handlar om en spelare som inte kan spela något mer. IFK är fortfarande ett lag och det visade sig inte minst hemma mot RP Linköping nu senast.

Ett tips från coachen är ju att skadan som stoppar Asp från mer spel, kunde ha fyllt ut tidningen tidigare i veckan istället för punktmarkeringen av ett lag på is som inte har "något" att spela för. Jaja. Aldrig är man nöjd. Jag gillar att ni skriver om oss. Det vet ni. Men skriv lite mer bara, haha.


Väl komponerad bild av K-G Z, får man lov att säga. Som vanligt alltså.

***



Elina kommer göra tio, varav sex på kontring, två från struten samt två från niometer. Fannys form håller i sig så det blir fyra härliga mål från hennes högerkant. Johanna tar för sig allt mer och mer. Hon kommer kruta in fyra från V9. Joline, Ida & Co gör sedan resterande så det blir väl 30 friska baljor och två nya poäng. Självklart gör Julia en kanoninsats och släpper inte in fler än 20.

Damerna är vassa nu. Riktigt vassa.

City Gross är matchsponsor. City Gross-Johan ligger säkert bakom detta. Verkligen en frontfigur på stormarknadsjätten. Hoppas de inser vilken guldklimp de har anställt.

***

Kärlek. Vilken tur att SN stötte på just Fogel på stan. Han är, som jag ser det, Dr. Love. Buddy Love. En figur som står för kärleken. En varm och go kille. Träffsäkert, SN!

Har du fått ett kärleksbrev någon gång?

Inga kommentarer: