söndag 12 december 2010

Ursäkter till förlusten

Det går inte att skylla förlusten på något förutom vårt eget spel. Dock har jag försökt att hitta andra ursäkter som möjligen skulle ha kunnat satt käppar i hjulet för oss.

Dels blev det oroligt i truppen när vi hörde att vi inte kunde låsa till omklädningsrummet. Vi blev nervösa och började oroa oss för att skurkar och banditer skulle ta våra saker. Det hela löstes med att vi fick ta med oss all packning in i hallen. Skönt att det gick att lösa.

När vi sedan bara ligger under med fem bollar i andra halvleken får en Skånelait på ett fräsande skott som tar en halvmeter på sidan av målet samtidigt som bollen flyger in bakom målet. Han i speekerbåset tror att det är mål och öser igång sin måljingel på 130db ur högtalarsystemet. Jag joggar upp mot mittcirkeln innan jag fattar att det inte var mål. Tråkig lurning av han i båset. En klar fördel av att vara hemmalag alltså. Där gick ju den kontringen åt skogen.

Apropå måljinglarna så kanske det var något överdrivet hög volym på dessa. När Pelle skulle ut till sidan för att snacka med ledarna mellan målen fick han glatt stå och vänta tills jingeln var klar. Det gick inte att höra ett skvatt, sa Pelle.

Ahh, nää, det går liksom inte att hitta något mer i den här matchen. Dåliga ursäkter från mig här ovan även om de är sanna. Hahaha. Hyffsat med folk på läktarna och det var en bra inramning. Skånela var ju bättre. Så är det. Nya tag mot Täby på fredag - Handbollsfredag!

Fick rapporter om två sköna felsägningar från ledare Stefan Antal i HK Extra (Heja!). De spelade match igår i Västerås och efter matchen visade återväxten i föreningen att felsägningarna aldrig kommer att sluta i AjjEffKejj.

Hampus Engstrand: McDonalds, dem har inte plusmeny va?
Antal: Eh, jo.
Hampus Engstrand: Men inte jämt va?
Antal: Jo.
Hampus Engstrand: Jaha, det visste inte jag. Det måste vara för att de inte reklamerar sina plusmenyer så ofta.

Oskar Glysing: Va fan, bältet sitter ju som korvspad!

Inga kommentarer: