måndag 27 december 2010

Ledig hela veckan

Det är ju inte helt fel att vara ledig hela veckan. Förutom att vi kör handbollsträning ikväll, fys imorgon och på torsdag så tänkte jag smyga in lite gymträning varje dag. Det hoppas jag bara gynnar mig när det börjar vankas serieepilog. Urstark där på slutet helt enkelt.

***

Har för övrigt kontaktat ett gäng stjärnor via e-post och Fejjan. Har jag fått några svar? Nej, inte än så länge tyvärr. Så är det. Hade ju tänkt bjuda på något smaskigt så här mellan jul och nyår och inte bara skriva om juldagsfotboll, som för övrigt måste vara helt fantastiskt intressant för er att läsa.

***

Bloggkollega Treijner kör idag igång med sin "Gå ner i vikt din fete jävel". Hans första anhalt ska tillbringas i frisörstolen. Seriöst av honom att jaga milligram på det där viset. Är man perfektionist så är man.

***

Y-barnen
- Sonnys handbollssajt tillsammans med H43:s Strömberg (look-a-liken med Tobbe) samt DIF:s Wrede, när?

- Irstas bloggar-Ronny har inte skrivit sedan 27 november.

- Timmy bloggar inte, så vitt jag vet, men hur står det till med hans handbollsspelande? Blir det spel med Lidingö här framöver?

- Jimmy och hans Skånela går som tåget och avslutade med att utklassa Eskil. Tacka oss för uppvärmningen.

***

Är nyfiken på division 1 norras skytteliga. Undrar vem som leder? Hur kommer man över en sådan lista? Varför har inte förbundet någon som sköter detta? I division 1 södra är det Roger Hurtig i Eslövs HF som verkar sammanställa för den serien. Orka säger jag men det är ju kalas att han gör jobbet. Eller hur går det till Roger? När Hofet lirade i vår serie fixade deras webbguru, Tommy Kravljanac, den där sammanställningen.

Både hockeyn, fotbollen och groggpinnesporten ligger i framkant och där finns statistik på allt och alla - på förbundsnivå!

Eftersom ingen verkar göra detta jobb på förbundet. Vad gör den administrativa personalen istället?

1 kommentar:

Anonym sa...

Härlig blogg :) Här kommer än till :
http://120kgkarlek.blogspot.com/