fredag 3 december 2010

Dyngförlust!

Usch... Jag har inget bra att säga just nu. Det felar på så många ställen att jag börjar undra om vi inte är bättre än så här.. Skånela spelar ut oss hur som helst och det är match i ca. 10 minuter. Vi har 6-6 och det känns som att vi är med. Sen gör de 8-0 på oss innan vi får in nästa boll. Det är visserligen årets mål då Tommy skjuter Danne Tornler i huvudet och bollen slutligen segnar ner i bortre kryss.

Efter det har vi förtvivlat svårt att göra mål medan Skånela inte behöver anstränga sig särskilt mycket. Mycket kontringar efter slarvigt anfallsspel från vår sida. Det är andra matchen i rad nu som vi spelar värdekasst framåt.. Mot Ricoh fick vi inte många mål, men där kom vi i alla fall till många bra lägen som deras keeper räddade. Det vi kastar iväg idag mot Skånelas målis är många gånger för dåligt - när vi väl kommer igenom.

Vad beror det på? Tror personligen att vi behöver jobba fan så mycket mer med konditionen och orka spela handboll - orka tänka handboll! Handboll är en kampsport, men då måste man orka kampa också. Sen tror jag att vi måste bli fan så mycket smartare i vilka spelval vi gör och lita på dem. Idag kör vi ihop i mitten där de har ett par-tre gubbar som är runt 2 meter. Vi pratar om att vi måste komma utsida två alternativt mellan två och tre. I FART! Tror de attackerna är lätträknade idag. Bakåt blir det stundtals uppgivet men ibland får vi träff där.

Emil gör en bra insats tycker jag och håller ner siffrorna. Tycker nog att han är vår främste idag. Dalin har kanske en något hög felprocent och kan kliva på bättre bakåt. Men idag tar han ett större ansvar och försöker. Våra kantspelare har inte mycket att jobba på, men jag ser ändå intentioner i exempelvis Axels spel när han kommer in i banan. Vid ett par tillfällen dyker Jeppe efter bollen i försvaret och sånt gillar jag. Överlag tycker jag att laget försöker, men att vi inte orkar stå upp och att vi tar för många felbeslut. Det känns jävligt mörkt just nu, men det är bara att glömma det här och komma igen. Det är Skånela borta på söndag och då får vi försöka visa upp en annan sida.

Skönaste kommentaren såhär efteråt är ändå Lennartsson. Ni som såg matchen kommer säkert ihåg det kantläget han tar i stort sett nollvinkel. Efter matchen ser han bedrövad ut och menar att han inte vet vad han sysslar med. Inte för att han tar läget, utan för att han missar! Johan menar självsäkert att han sätter 6 av 10 därifrån.. Men vi behöver självförtroende i laget så varför inte!?

1 kommentar:

Lennartsson sa...

Tänkte på de där efter matchen. 6 av 10 = 60%. 2 av 3 är 66,67%. 2 av 3 är fan inte omöjligt. Och det var INTE nollvinkel... *mutter*