torsdag 23 december 2010

God Jul kära vänner och läsare!

Ja nu tar jag mitt pick och pack för att dra hem till familjen i Lidköping. Det ska bli skönt med ett miljöbyte och jag hoppas att det ska ge lite extra energi. Juluppehållet är välkommet naturligtvis men med vår avslutning borde man inte ha någon särskilt positiv känsla i kroppen. Men träningarna i måndags och tisdags har varit några av de bästa under säsongen. Måndagen särskilt var tempofylld och rolig där det kändes som att alla hade en fin inställning. Vi pratade givetvis igenom matchen mot Täby men fokuserade snabbt om på vad som behövde rättas till.

Vi har spelat för mycket gå-handboll och inte fått ut tillräckligt av vårt anfallsspel. Särskilt kanterna har fallit bort vilket gör att vi tappar bredd. I måndags fick våra K6:or ett flertal utspel samt att vi kom igenom utsida två ett antal gånger. Vi sökte mer sällan avsluten över treorna och utnyttjade vår speed. Tråkigt nog fick Simon ont i sin handled igen i en satsning, men annars hade alla mungiporna uppe vid öronen efteråt och alla tycktes nöjda. Även bakåt jobbade vi mer för varandra och med tydligare uppgifter. Vi har ofta fastnat i våra zoner och tappat vårt djupledsspel. Man har som mest skyfflat över en kille i nästa zon och sedan varit nöjd utan att packa vidare eller backa ner och ta ny uppgift. Det såg också mycket bättre ut i måndags under matchspelet. Jag hoppas att laget håller i den här känslan och att alla tar ansvar för att vi fortsätter vara positiva. Man behöver ofta bara gå till sig själv för att se när något är tokigt men oftast vill man flytta ansvaret till någon annan. Den tiden är förbi för oss om vi ska ha en chans att komma tillbaka och plocka poäng efter jul. Som Melcher brukar säga: "Laget före Jaget!" Alla måste bidra! I måndags bidrog alla och även tisdagen var en bra träning i samma anda. Fan vad kul!

Nu vet jag inte vad det här blev för inlägg.. Skulle bara skriva och önska alla en god jul. Nå jag får avsluta så då istället. God Jul alla lagkamrater, vänner, motståndare och kära läsare! Jag ska försöka bidra med några inlägg från Lidköping också så att det inte bara är Rille som driver runt den här bloggen. Men jag önskar dig Rille en särskilt god jul! Du är årets bloggvärvning alla kategorier och utan dig vetetusan om bloggen ens skulle överlevt det här året. Nu finns det de som kallar den Sveriges bästa handbollsblogg!

1 kommentar:

Söderberg sa...

Vilka värmande ord käre bloggkollega. Tack för ditt förtroende. Ha nu en riktigt god jul hemma i Lidköping!