tisdag 28 december 2010

Försäsongsträning 28 december?

Ja. Ikväll är det försäsongsträning som gäller. Tillbaka till styrke- och pulsträningen. De håller tydligen på och lagar golvet i Sporthallen så ikväll är det Tessinskolans gympasal som ska svettas in. Skön nostalgi att köra där eftersom jag gick på gymnasiet på Tessin. Det var längesedan.

Moe kommer inte. Han har halsont. Pigga på dig och glöm inte att inhandla babyolja.

Jag: Den andre Marcus kommer inte. Han har halsont. Kommer du ikväll?
Haking: Trist. Självklart kommer jag. Man kan ju inte ligga hemma.

***

Snackade precis med Joline Asp. Att studera till läkare, som hon gör, är ju ingen lek. Det ska det väl heller inte vara. Hon sitter och pluggar för fullt. Tenta i januari. Hon kämpar på och har nu avverkat 3 av 11 terminer. För tillfället ser Joline en framtid som neurolog eller idrottsläkare.

Efter skadan där i början av serien är Joline nu igång och kör sedan en tid och det känns helt okej, tycker hon. Mycket plugg och den kommande tentan har gjort att träningarna blivit lite lidande men Joline ser ljuset i tunneln och om bara SJ kan sköta sig blir det snart ordning och reda.

Go Jollan!!!

***

Eldade just precis iväg en intervju till en högintressant spelare. Ska bli kul att se vad resultatet blir av den. Hoppas han inte tar lika lång tid på sig att svara som Andréas Asp bara. SVARA NU ASSSSPPPP!!!

***

Försöker bli FB-vän med Sonny men det verkar inte vara ömsesidigt. Hade tänkt mig snabba smidiga utbyten via FB-chatten, bland annat.

Inga kommentarer: