fredag 10 december 2010

Fredagsfräckis, radio & adventspecial

Idag är det fredag hörrni och då sitter det på plats med en fredagsfräckis. Har inte varit någon sådan här på bloggen så jag tar den för laget. För er som inte lyssnade på Gerts fredagsfräckis på RIX FM imorse får här chansen igen på Treijner & Söderbergs blogg. Var annars?

Två kondomer gick på fest. Vem av de hade roligast, tror ni? Jo, den som blev fullast såklart!

Vad mer? Något handbollsrelaterat? Absolut. Jag och världens starkaste Asp var och spelade in radioreklam idag. Så kul man kan ha i en studio. Ni får höra resultatet rulla på RIX FM under nästa vecka inför Handbollsfredag. Täby kommer på besök. För er som inte bor i Nypan med omnejd kan få svårt att lyssna på denna radioreklam. Jag ska försöka komma över ljudfilen och göra något bra av det och skicka ut här på bloggen under nästa vecka. Något roligt att se fram emot alltså.

Något annat kul att se fram emot är såklart Treijner & Söderbergs adventspecial. Nu på söndag firar vi tredje advent med tomten och den här gången gästspelar några från flickor och pojkar A. Kan avslöja att ni kommer att få se något utöver det vanliga. Mycket bra insatser av Evelina, Frida, Hanna, Sanna, Jerry, Kristian och Olle. Stort tack till er! Vill också passa på att tacka Tjommen, som mycket väl skulle kunna platsa i det svenska curlinglandslaget som förste sopare.

Inga kommentarer: