måndag 27 december 2010

Dagens citat och lite annat

Jag mötte Moe på stan när han körde omkring i sin lilla skåpbil. Undrar vart han var på väg? Nästan så att jag var på väg att göra en u-sväng för att hänga på. Tur i alla fall att någon "jobbar" och bidrar till samhället under min lediga vecka.

***

Tog tempen, inte bokstavligen, på Jögge Elmsäter idag. Kollade lite hur det står till med damlaget. De tränar ikväll, precis som vi, i Sporthallen och kör sedan ett pass på Friskis & Svettis på torsdag. En mjukstart som Jögge uttryckte det. Själv har han jobbat hela julhelgen så han kommer le hela vägen till banken i januari sen.

***

Jag väntar på en intervju från en mycket talangfull juniortjej.

***

Tog med mig min grillspettsmätta mage och komiga lekamen till Sporthallen efter lunchen. Pågår någon fotbollscup för herrlag där idag. Tjommen, vaktmästaren, fick syn på mig.

- Va fan, Rille, jobbar inte du?
- Nää. Jag har slutat med sånt.

***

Bra med parkeringar vid Sporthallen idag också, eller inte. Bommen var nere så hela skolgårdens yta var bara att glömma. De intilliggande gatorna hade redan fyllts upp av spelarna i de åtta fotbollslagen. Kaos som ni kan förstå. Jag parkerade utanför entrén. Ingen annan hade tänkt på det. Nån förmån ska man väl ha när man betalar medlems- och spelaravgift? Eller? Var det hemskt dåligt gjort av mig? Det såg ju inte så fett ut med en Opel Astra Kombi så folk hade säkert förståelse och tyckte synd om mig.

***

Dagens citat:

- Det är inte skönt att springa på asfalt men jag har milspåret hemma.

Tommy Dalin bor tydligen i världens längsta hus.


Dalin i fokus. Jag bakom kameran och vi kan även se spår av målvaktslegenden Mattis i bakgrunden när vi var ute i Nävsjön och fiskade sista september.

Inga kommentarer: