lördag 11 december 2010

Ladda grabbar!

Igår hade vi i IFK en liten julfest orkestrerad av Marie Elmsäter och med flickor -98 som värdlag. Vi fick god julmat och fantastisk sång av flickorna. Det bjöds på en och annan dryckesvisa samt IFK-klassiker och en hel del gräslig kareokesång. Vill tacka Fru Elmsäter och hennes make, flickorna som sjöng samt alla ni andra som ordnat med festen!

För de herrar som letat sig dit var det mestadels vatten eller julmust som inmundigades så ni känsliga läsare behöver inte oroa er för det. Det är, som Skånela redan insett, ett revanschsuget IFK som ska komma till Märsta imorn och med förstärkningar i form av Asp och kanske nån joker till, så ska det kunna bära hela vägen!

Under avdelningen: "Vem fan bryr sig!?", kan jag berätta att Finland vann någon form av VM i något som kallas för innebandy. Trist för de svenska pågarna och jag kan bara önska att ni kör ännu hårdare på rasterna och på företagshälsan så att ni kan ta tillbaka guldet till Sverige nästa år. Eller så kan ni skita i det...

Ladda nu boys så ses vi imorn 12.15 i Sporthallen! Be för att det inte snöar så våra minibussar inte fastnar i nån driva på vägen. Hejsvejs!

1 kommentar:

lenny sa...

en minibuss fast i en driva är ett stort problem...