tisdag 7 december 2010

Seger för våra damer mot Vadstena

Hur mycket handboll på tv som helst men självklart valde jag att kolla på damernas match mot Vadstena istället. Har visserligen herrmatchen på just nu vid ställningen 23-21 till våra svenska pågar! Vem är det som kommenterar bredvid Axnér? Han verkar vara en tratt hur som helst. Knappt ett rätt under de fem minuter jag sett hittils...

Men jag tror nog att klosterbruttorna helst stannat hemma idag och kollat på tv istället för de hade inte mycket att hämta idag. De var visserligen med någorlunda målmässigt i första halvlek, men det var mer på grund av slarvigt spel från IFK, där bollen mer befann sig i ankelhöjd än över midjan i passningsspelet. Det blev bättre i andra och då sprang IFK ifrån. Mycket tack vare fina räddningar från Julia som visserligen släpper några billiga, men det tar hon igen flera gånger om med frilägesräddningar. Hon såg helt färdig ut efter matchen och kämpade på bra. Men det är flera som kliver fram och det är genom ett kollektiv som tjejerna tar hem det här. Elina fick priset som matchens lirare och var väl värd det för sina baljor. Men det är som lag man vinner och det visade damerna idag. Hoppas att vi kan ta med oss det på söndag när vi åker till Märsta!

Rille knäppte en och annan bild som säkert kommer leta sig fram på bloggen sen så håll utkik efter dem! Han hade även en del spännande att berätta om saker som rör bloggen i framtiden så det kan bli grymt!

Bjuder på två sköna länkar här också! Fem snyggaste målen och fem snyggaste räddningarna från champions league. Ta gärna en extra titt på det näst snyggaste målet!

SNYGGASTE MÅLEN
SNYGGASTE RÄDDNINGARNA

Avslutningsvis: Ser en blodig Ahrrenius stå och prata med Ekwall och tänker att den killen INTE behöver mer problem med sitt ansikte...

Inga kommentarer: