fredag 17 december 2010

Lite info om truppen...

Gees knä sket sig mot Skånela senast - igen. Oklart där hur illa det är med Gee. Han var ganska nedstämd och uppgiven för det otursförfölja knät tidigare i veckan och befarade att menisk och grejer kunde ha skadats. Detta kan ha varit nådastöten för hans vidare medverkan i handbollen. Otroligt tråkigt i sådana fall. Både för oss men framför allt för Gee såklart. En skön lirare att ha med, både på och utanför planen. Om inte Gee är med så är det bara Germe, av spelarna, som är äldre än mig i laget och snart är man äldst. Läbbigt värre!

Junisarna Viktor Brofjord, Martin Pettersson och Christopher Wålinder ska i helgen till Duveholmshallen i Katrineholm för att representera Södermanland i JuniorElitCupen. Laget består väl mest av en massa Guifare men kul att IFK har tre namn med. De ska i gruppspelet möta följande:

-Blekinge
-Småland
-Västergötland
-Uppland
-Örebro

Tog ett kort snack med Viktor om vem som motståndarna särskilt ska se upp med.

- Det skulle nog vara Andreas Flodman. Han är duktig och är redan med i Guifs herrlag och lirar.

Go Södermanland och lycka till!

Hoppas annars att övriga kan vara med ikväll mot Täby. Stod inget om någon laguttagning i SN idag så det är inte lätt att veta. Visserligen hade vi laguttagning efter träningen igår men det är annars i SN man får kolla för att vara säker.

Inga kommentarer: