lördag 4 december 2010

Glömde några vitala saker

Nu är vårt lån av Tobbe över. Tre matcher är avverkade och vi tackar Tobbe djupt för att han ställde upp på detta. Vi hoppas såklart att vi snart får se Tobbe i IFK igen. Som jag har kämpat med Tobbe och filmerna. Hoppas att de lämnade nåt spår i Tobbe och att han kommer tillbaka till oss.

Imorgon kommer en intervju med Peter Melchersson upp på bloggen. Det är han och Kenta som är tränarna i vårt lag. Peters ansvarsområde är försvaret. Intervjun har varit klar ett tag och Peter spände ögonen i mig innan match och undrade varför inte bloggen publicerat intervjun än. Han menade att det kommer ut en massa annan skit före hans intervju. Peter är, om inget annat motbevisas, Sveriges starkaste handbollsledare i grenen bänkpress. Därför väljer jag nu att publicera intervjun imorgon. Missa inte den.

Asp kom in i omklädningsrummet efter matchen och ryggdunkade alla spelare. Han bad oss genast att släppa taget om eländet som nyss hade utspelats en våning ovanför.

Fira in andra advent med Treijner & Söderberg. Vi fortsätter succén från förra söndagen. Nu på söndag blir det Adventspecial - Andra advent. Missa inte det och förstår vad härligt att ha något sådant att se fram emot hela helgen. Yes!

Jag fick skriva autografer idag! Ni läste rätt. Först trodde jag att de goa tvillingtjejerna, som väntat kvar länge med sin pappa och farmor, hållit koll på fel nummer 10. Den vänsterhänta nummer 10 i Skånela hade, som jag nämnde i förra inlägget, julafton. Men icke sanicke. Det var mig de ville åt. Eftersom jag inte varit bortskämd med sådana här saker blev jag förstås på lite bättre humör och även en gnutta nervös så jag pladdrade på om allt möjligt. Det där ska jag bära med mig, länge!

Märkte ni att det var en annan touch på detta inlägget? Jag kände att det var en liten skillnad. Inte lika desperat, frustrerat och uppgivet. Jag är på gång, redan nu faktiskt, att gå och lägga mig.

Hörs imorgon!

2 kommentarer:

pelle sa...

Tredje och sista Rille? Han har väl gjort fler i IFK-tröjan och förhoppningsvis kommer han ju tillbaka någon gång och lirar med IFK igen.. Eller?

Söderberg sa...

Bra poäng Pelle. Jag såg att jag inte var så tydlig och man kan aldrig bli tydlig nog. Inte i den här föreningen. ;-)

Jag har ändrat om hela första stycket, om Tobbe, så nu hoppas jag att det blev mer läsvänligt och inte bäddar för feltolkningar.

Om han kommer tillbaka återstår att se...