måndag 6 december 2010

Träningen, eftersnacket samt viktig info

Idag haglar inläggen och detta borde bli dagens sista. Dagens fyra inlägg får kompensera att morgondagen kanske "bara" bjuder på två?! Den som lever får se. Jag visste inte heller att Treijner satt på sitt håll och bloggade. Han smattrade på tangenterna och reflekterade över kvällens CL-match som ni kan se här innan. Dock måste jag lägga ut och dela med mig av kvällens träning, lite eftersnack samt annan viktig information.

Först och främst fick vi spela fotboll idag!

Coach Kent: Idag blir det fotboll, 2x20 min. Vi kör five-a-side så vi slipper se folk jaga varandra på läktaren efter bollen. Rille, jag hade faktiskt tänkt att vi skulle köra fotboll redan innan jag läste ditt inlägg från i fredags.
Jag: Ja men det är bra. Riktigt bra idé det här Kenta! Kommer bli skitkul.

Kul blev det. Inget snack om det. Yngre mot äldre. Precis som det ska vara. Allting var i sin ordning. Vad som inte var i sin ordning var att vi TORSKADE! 8-5 till junisarna. Inte bra alls. Inte bra på något sätt och vis.

Coach Kent: Rille, gå nu hem och blogga om att de yngre vann för en gångs skull!
Jag: Ja, jag får väl göra det då...

Mitt gäng, de äldre om ni inte räknat ut det, bestod av:
Haking
G
Dalin
Tornler, eller Torniér beroende på hur man uttalar det
Moe
Jag

De yngre:
Lennartsson
Göransson
Skuthälla
Brofjord
Martin

Vi spelade 4 mot 4 plus målvakt där vi hade en avbytare. Vet inte vad jag ska säga om matchen. Haking stod i mål långa stunder av match. Han öppnade helt briljant och gjorde några räddningar där jag inte trodde att det var sant. Mot slutet hände något Han släppte in ett till synes lätt skott som gick från halvhalva planen. Vet inte vad som hände där riktigt. Sedan var det någon av junisarna som tjongade iväg en boll från hela planen som dalade in bakom Haking. Oklart vad som hände där också. Framåt var vi lite för petiga där vi försökte klacka bollen för mycket istället för att dra en rejäl bredsida till polaren.

Detta ledde till en massa kontringar. Givetvis var junisarna väldigt effektiva på detta och straffade oss hårt. Tror det var där som matchen avgjordes. Vi säger så.

Efter fotbollen avslutade vi med 20 minuters intervallöpning där vi sprang och sprang och sprang. Viktigt värre och det var ett härligt go. Skönt som tusan var det, efteråt, när mjölksyran började lägga sig. Tur att man passade på att förstärka dartpilarna inne på gymmet efteråt.

Eftersnacket...
Jag slog mig ner och stretchade bredvid den goaste Lennartsson.
Jag: Hur går det på City Gross?
Lennartsson: Jo, det går bra. Jag verkar ha blivit kändis där uppe. Ungefär som ICA-Jerry. Nu kommer folk fram till mig och undrar om pumporna är slut. Allt tack vare Sveriges bästa handbollsblogg!
Jag: Men Johan. Det här är ju kanon! Vilken effekt det blev av Asps och Mattis blåsning med andra ord!
Lennartsson: Ja. Jo. Det är ju kul.

Denna härliga Lennartsson kommer ni snart få se mer av här på bloggen. Underbarare kille får man leta efter.

Viktig info!
Falo bad mig nämna det på bloggen. Nu på fredag är det alltså julfest, arrangerat av F98, i Ryssbergsstugan. 19:15 drar det hela igång och F98 tillsammans med deras föräldrar står för matlagningen. 120 kr kostar kalaset. Anmälan görs, så snart som möjligt, till Jögge i samband med träning eller skicka ett e-post till Mia på mia[a]magotthuset.se. Om ni undrar varför jag inte skrev med @ så är det för att bespara Mia lite spampost. Betalning sker till Jögge under veckan eller på plats i Ryssbergsstugan.

Så, nu har jag fått med allt. Vi säger så. Slutar blogga här.

2 kommentarer:

Josse sa...

Du missade att nämna att vi lirar imorgonkväll! Så riktigt allt har du inte fått med ;)

maradona sa...

hahaha torsk mot junisarna?!?!!! SOPOR!!