torsdag 23 december 2010

Uppesittarkvällen är igång

Gee verkar inte komma loss. Paketinslagning för fulla muggar gör att han är låst, tyvärr. Asp och målvaktslegenden är här dock. Vi har det nice.

Annars kan vi avslöja att en IFK:are försökt sig på en Dum & Dummare á la Jim Carrey häromdagen. En av a-truppens junisar, Niklas "Fogel" Fogelgren, ligger hemma och är sjuk idag. Han slickade på ett gäng istappar igår och resultatet blev en fet magsjuka. Otur och hoppas du mår bättre till julafton!

Snackade just med bloggkollega Treijner. Han är nu i Lidköping och resan dit, med hans splitternya och kritvita Audi A4, har bara gått fint. Skönt. Jag kan tänka mig att han bara susade fram. Då och då drog han säkert på ordentligt också bara för att få känna på de brutala dieselhästarna.

Fick mig också lite mer snack med Haking här ikväll. Han erkände att han var lite spänd inför julklapparna imorgon. Ryktet säger annars att några kommer att bli särskilt lyckliga över Hakings kusiners ankomst.

Johan "Slangen" Lundgren är annars spänd inför morgondagen. Han hoppas att tomten kommer för han har verkligen varit snäll, som han själv säger. Han svär på heder & samvete t.o.m. Han vill absolut inte ha några mjuka paket.

Martin Pettersson har lite halsont här ikväll men är på bättringsvägen. Skönt för Martin så här inför julafton. FRÄS, som grabbarna nämnde i intervjuserien om Sörmlandslaget häromdagen, handlar om en livsstil de har i Guif. Det var Calle Eriksson i Eskilstunalaget som lärde Nyköpingsgrabbarna innebörden av ordet. FRÄS var ett ord för allting bra, en livsstil som Martin förstod det. FRÄS på er ute i julstugorna!

Inga kommentarer: