torsdag 23 december 2010

Tre klokingar kommer på besök

Asp, målvaktslegenden Mattis samt Gee dyker över på besök om en timme eller så. Det kan bli en oklok kväll. Många julsånger lär det bli och jag gissar på att Asp kommer att lägga beslag på min 6:a Fender. Jag själv får väl ackompanjera på min 12:a. Of course även den en Fender. Good riddance kan det bli både en och två gånger.

Vice ordförande Fredlund och jag stötte ihop på galleria Västerport idag. Han blev avundsjuk på vår tillställning som vi ska ha här ikväll. Jag förstår honom. Det brukar bli bra kvällar.

Vi ville också försöka få med den gamle megatalangen, i handboll, Lars. Ni vet, han som har kört några anger management-kurser med Asp. Med gott resultat ska tilläggas. Som argument till familjen skulle han ha att målvaktslegenden Mattis var vaken just ikväll. Han har precis avverkat sin 36-timmarssovning. Riktigt bra argument. Hoppas han kommer loss.

Träffade även på V6:an Haking. Han och jag gjorde sällskap ett tag. Det var givande. Vi pratade stort om livet och smått om julen. Haking får finbesök av sina kusiner här i julhelgen. Precis när jag, Asp och Lars såg att det var Haking som smög upp bakom oss i gallerian sa vi spontant i kör:

-Nää, tjenare Carl Philip. Läget? Vart har du livvakterna?

För er utomstående ska jag förklara med bilder en vacker dag varför vi sa så. Ni kommer förstå mig, jag lovar.

Något roligt som händer på juldagen är Gees tradition med juldagsfotboll. Turnering med inomhusfotboll för att springa av sig julbordet. Kan det bli mycket bättre? Nej, det tror jag inte. Jag kommer vara där och göra några överstegsfinter blandat med Cruyff-finter. Känner att jag kommer att bli svårstoppad. Mest svårstoppad gissar jag att Asp blir. Man vill inte vara i närheten när han fått upp farten. Jag vill ju inte ligga i gipsvagga hela julhelgen. Huvaligen.

Nu ska jag dra och pumpa på gymmet med Asp. Sen hem hit igen och möta upp de två andra klokingarna. Sov gott nu alla läsare. Tomten kommer imorgon. Här på bloggen kommer ni få den ytterst seriösa julspecialaren. Stort!

Inga kommentarer: