söndag 19 december 2010

Stabil seger för damerna mot IVH U

Sist lagen möttes hade västeråsarna med sig en fem tjejer med elitseriekvaliteter men så verkade inte fallet vara idag. Men även IFK hade några namnstarka tjejer på frånvarolistan så starkt att ta hem den här segern. Det var framförallt defensiven som fungerade bra och det vittnar ju resultatet 26-17 om. IFK inledde med 4 eller 5-0 innan lagen bytte mål med varandra ett tag. Och så mot slutet gav det goda försvarsarbetet resultat och då sprang IFK ifrån något målmässigt. Enligt Jögge är det ingen som direkt sticker ut, utan det är det kollektiva försvarsspelet där de bland annat spelar 5-1 som förtjänar mest beröm.

Bra jobbat tjejer! Kul att ett IFK-lag fortsätter att prestera och vinna matcher. Extra verkar ha haft en tuff match mot IVH hemma då de förlorade med 30-40. Har inga uppgifter därifrån ännu men kanske får upp något om det senare ikväll eller i veckan.

Sen måste jag bara här officiellt säga att de två senaste adventspecialarna på bloggen är riktigt jävla bra! Har även sett extramaterialet från senaste och jag rekommenderar starkt att ni håller utkik. Må gott där ute i stugorna nu gott folk och försök att inte snöa bort!

1 kommentar:

mamma handboll sa...

Västerås hade 3 elitspelare med, men det spelar ingen roll! IFK var ett lag idag! Riktigt kul att se våra brudar spela!