torsdag 17 november 2011

Webb-TV till helgen

Germerud, in med matchprotokollet från Ricoh-matchen! Annars får du tillbaka matlotterna! "Vestis", ni får också se till att sula in arbets- och matchprotokollet från omgången som var. Möjligt att jag får dessa under dagen från SHF. Men innan dess, inga stats summerat omgång 7.

***

Glädjande nyheter för er handbollsälskare som inte tänkte bege er till Linköping på lördag. Webb-TV kommer att visa ett par matcher från den hallen då. Återkommer med mer info om detta.

***

Trodde HK Tyrold skrivit fel namn i matchprotokollet. Lukas Pellas. De brukar ju köra med en Linus Pellas. Men han var inte med i matchen nu mot HK Eskil. Fast det var bara jag som var lite snurrig. Lukas är 95:a och Linus 92:a. Lillbrorsan Lukas debuterade alltså. Och gjorde två mål.

***

På HK Tyrolds bänk satt Daniel Adolfsson. Samtidigt fanns Daniel Adolfsson med i bortalaget HK Eskil. Rörigt med namnen i den där matchen. Men "Danne" i hemmalaget är 11 år yngre och står i mål så jag vet inte om det finns så många likheter, förutom att de är namne.

***

Lasse "Kämpen" Arvidsson förstärkte HK Tyrold i måndagsmatchen. Hans facit blev två mål, tre utvisningar och därigenom ett rött kort.

***

HK Countrys Robin Wärn gjorde bara 1 mål i segermatchen mot Strömnäs GIF i lördags. Hans sex första matcher har nämligen ett helt annat målfacit:

1 = 7 mål
2 = 7 mål
3 = 5 mål
4 = 5 mål
5 = 7 mål
6 = 7 mål

Men hans normala målskörd togs istället omhand av H6:an Erkan Demirbag, som målade hela åtta gånger i hans fjärde match för säsongen.

***

Erik Sten i Täby HBK gör många mål och det har nog inte undgått någon i den här serien. Exakt hur många han gjort får ni se när all statistik är klar. Han leder skytteligan även efter omgång 7. Så mycket kan jag avslöja. Och ni kan nog räkna ut lite själva om ni surfar runt också. Om ni orkar vill säga, för annars får ni det här sen. Som vanligt!

Men herr Sten har en bit kvar till Andréas Asps målfest säsongen 2008/2009 i division 1 norra. 199 i grundserien. Eller, var det inte så?

***

Minns att Kenta bytte ut Asp i sista matchen mot Skånela IF, borta, med typ fem minuter kvar. Det var inte så uppskattat eftersom Asp förmodligen hade koll på att han stod just på 199 mål.

***

Hoppas att bloggen ska få sig ett skapligt lyft, designmässigt, här inom en snar framtid. Det skulle ju vara trevligt!

***

En kommentar på bloggen från igår om att Hammarby IF HF:s och HK Tyrolds Oskar Byrén har lagt ner. Knäbekymmer. Jäkligt trist för Byrén om så är fallet. Men även för klubbarna. Skönt lurigt skott han har, den där Byrén.

4 kommentarer:

Germe sa...

"Prottåt" är redan skickat! :)

Söderberg sa...

Gött!

Vestis sa...

Hej. Sände protokollet i måndags. Vill bara nämna också att jag spelat med Erik pappa Janne i Silwing. Sköt otroligt hårt och en helt underbar kille.

Söderberg sa...

Tack för den kuriosan, Vestis. Fick ett protto från SHF nu på eftermiddagen. Men det var vår match. Er har jag inte än. Hoppas den ramlar in imorgon då.