fredag 18 november 2011

Matchen på webb-TV:n följer ni här

Så vitt jag vet har ingen match i division 1 norra körts via webb-TV nu i höst. Vet att RP IF Linköping körde detta mot IVH Västerås HK förra säsongen. Jag satt och skulle kolla men det hackade mest. Kan ha varit mitt ADSL eller så var det fel på maskineriet i Linköping, jag vet inte. Men nu är i alla fall detta kanonschyssta initiativ tillbaka.

På lördag sänder RP IF Linköping, i samarbete med Stångåstaden, matchen mot oss med avkast 16:00. Men missa inte försnacket och eventuellt någon intervju innan det. För den som är riktigt handbollssugen sänds även RP IF Linköping mot Borlänge HK i damernas division 1 östra.

Här har ni lite tider:

RP IF Linköping - Borlänge HK
Sändningsstart 13:30, match 13:45.

Kommentator är Ulf Andersson, tidigare bronstränare i RP med färska meriter från J SM-slutspel i Göteborg (2011). Expertkommentator är Victor Claudius med några av de snabbaste fötterna som setts på en ungdomsspelare. Snart comeback?

RP IF Linköping - IFK Nyköping
Sändningsstart 15:45, match 16:00.

Kommentator är Victor Claudius. Han får vid sin sida en riktig mastercoach som expert, Jörgen Sjöö, med meriter som SM-guld med Sävsjö med SM-guld, Spårvägen med minst semifinalplats (?), det kanske nämns under sändningen. Han har även varit i Norrköpings KvIK. Numera i ett av RP IF Linköping mest lovande ungdomslag, nämligen F 97.

Följ Victor och Jörgens bedömningar, analyser och väg fram mot slutsignalen.

***

Gled in på sändningssidan, som ni hittar här

Såg då att det var Adam Lönn i bild. Han är ju inte så aktuell i och med sitt spel i IF Hallby HK. I bakgrunden kan man även skymta tysken Simon Hollnaicher. Inte heller han verkar vara med i årets upplaga av Linköpingslaget.



Men när jag gled in nästa gång var bilden utbytt mot Hampus Nygren. Den stämmer lite bättre.


3 kommentarer:

NIklas sa...

klart de väljer en bild med nyköpingsgrabb inför match mot IFK :)

Hampus sa...

Ahåå?? Nyköpingsgrabb??

Anonym sa...

solklar nyköpingsgrabb, titta djupare och bredare