torsdag 3 november 2011

Han hängde ut den i en tv-intervju

Den finska tv-kanalen Yle intervjuar den finska landslagsspelaren i handboll, Andreas Rönnberg, inför deras VM-kvalmatch mot Holland när en av deras mest rutinerade spelare, M6:an Tommi Sillanpää, glider in i bilden och börjar gräva sig frampå shortsen. Det är nåt som inte stämmer med det eviga grävandet. Sillanpää hittar ett hål i shortsen och de saknar nog innerbyxa samtidigt som han verkar köra commando eftersom han under bråkdelen av en sekund kastar ut...

Kul också när någon utanför bild påpekar för Sillanpää att han förmodligen stod i tv-bild när han höll på och grävde. Men han tog nog den där lilla fadäsen rätt bra. Vi får hoppas på det.


Tommi Sillanpää, i bakgrunden med mössa, spelar i SG LVB Leipzig i Tyskland.

Här har ni en länk till klippet.

***

Finnarna torskade med 23-26 i matchen som spelades i Vanda. Där har ju vi i IFK lite känningar efter att Atlas Vanda varit här ett par år och spelat cup i Nyköping.

3 kommentarer:

Matti den jävlafinne sa...

Så jävla roligt :D

Anonym sa...

skytteligan?

Söderberg sa...

Helt klart en befogad fråga. Jag har inte fått matchen HK Eskil - Täby HBK än och jag vill inte lägga ut något som inte är komplett. Tydligen skickade HK Eskil in det till SHF i måndags.

Hoppas få det nu på måndag så skytteliga kommer i veckan.