torsdag 3 november 2011

Jacke visade var skåpet ska stå

Bloggen fick under tisdagsträningen rapporter om att storfiskaren Gee skulle ta med sig ledarduon Jacke Sundberg och Tommy Dalin ut på ett gäddfiskeäventyr i Nyköpings Skärgård under onsdagen.

Hmm, tänkte jag. Nu skulle väl Jackes gamla fiskehistorier, om något, sättas på prov. Han får oftast "väldigt många" gäddor när han är ute och fiskar - ensam.


Jacke, Tommy Dalin (tillsammans med JP) samt Gee.

Dalin har haft ett tungt fiskeår men ville, efter senaste besöket i Nävsjön med två regnbågar som resultat, revidera Asps fiskeekvation om att ett fiske med Dalin och utebliven fångst hör ihop. Han var alltså rejält på gång och nu skulle hans stim, som han är inne i, också sättas på prov i detta ädla fiskesällskap.

Gee däremot, han går sällan lottlös. Men det är ändå oroväckande att både han och storfiskaren Asp, enligt han själv, blev det vid deras senaste besök vid Nävsjön.

Resultatet då?

Jo, det gick ju faktiskt riktigt bra för de tre herrarna. Jacke vann i ren utklassningsstil och han bevisade ändå att hans gamla fiskehistorier inte var helt fel. Dalins flyt håller i sig och det är bra för hans fiskepsyke. Gee vände trenden men han brukar ändå komma högre upp i listan efter ett sådant här fiskeäventyr.

- 6 gäddor för Jacke.
- 2 gäddor för Dalin
- 1 gädda för Gee.

Nämnas bör att en av Dalins gäddor togs på Jackes utrustning, där dagens vinnare valde betet.


Dalins för dagen minsta gädda som Jacke fick landa.

- Han vågade inte hålla i den, berättar Jacke för bloggen.

Vad säger du om den här segern Jacke?
- Lättare!

Inga kommentarer: