onsdag 23 november 2011

Matchannons för Handbollstorsdag

Dags för Handbollstorsdag mot IK Cyrus från Jönköping. Tidningsannonsen för detta har ni här och det är Amel Suljevic som fick äran att pryda detta. Nyförvärvet från Katrineholms AIK. Så, nu blev nog både Amel och Melcher glada för att jag nämde KAIK mitt upp i allt. Är de där KAIK-strumporna verkligen sköna? Ge mig ett par så får vi se...



***

Vår junis Kassem Awad, eller är han a-pojk (född 1995)? Hur som helst är han en riktig hårding. Två slag på snoken i mötet med RP IF Linköping resulterade i ett brott på näsbenet. Näsan är och var sne men han spelade vidare.

Anmärkningsvärt är att Kassem brutit näsan två gånger tidigare i livet. Så, låt hans näsa vara nu är ni snälla!

Kassem berättade för mig att läkaren sa till honom att han kan fixa till näsan. Så att den blir rak. När Kassem beskrev mer ingående för mig hur de skulle gå tillväga blev jag alldeles kallsvettig och yr. Tur att jag satt ner då.

***

Mer om Kassem. Han har verkligen fullt upp den pöjken. Massa med läxor och prov på det naturvetenskapliga programmet. Handboll på kvällarna och ikväll ska han upp till Eskilstuna för att träna tre timmar tillsammans med Sörmlandslaget, födda 1994. Sen laddar han om för match mot IK Cyrus imorgon.

Med på resan till Eskilstuna hänger även IFK Nyköpings Emil Björklund (målvakt född 1995) och Johan Lindelöf (V9 född 1995).

Lycka till grabbar!

***

Gee drog en fining i omklädningsrummet efter träningen igår.

- Matchprotogrammet!

Ett matchprogram och matchprotokoll i ett alltså. Inte illa.

Inga kommentarer: