söndag 20 november 2011

Tung match i Linköping igår...

Det gick troll i det igår. . . Vi hade förväntat oss ett offensivt försvarsspel och istället kör de ett 6-0. Vi ändrar om anfallsspelet, kommer till okej lägen och då räddar deras målis allt i inledningen. Bakåt står vi emot bra i första halvlek men 6 gjorda mål på en halvlek gör att de har 12-6 i paus. Ändå känns det som att vi kan vända det om vi bara får hål på deras keeper. Men dessvärre hackar anfallet vidare i andra och vi blir resultatmässigt utskåpade.

I andra börjar fler sticka in näsan men det är fortfarande för stillastående och för ensamt. Det blir tekniska fel och Linköping får komma i första- och andrafas på tok för ofta. Handboll är dessvärre en sån sport att om motståndarna är lite bättre hela tiden så kan måldifferensen hamna på 10-15 bollar. Dessutom slutar Linköping aldrig att trumma på och istället för att bli bekväma sista 10 lägger de i en växel till. Blev mer imponerad av dem igår än vad jag blev under försäsongsmötet.

Cred ändå till grabbarna i laget som försökte och där Martin krigade på hela matchen. Önskar att han kunde ta lite mer hjälp ibland men med tanke på hur mycket stryk han tog igår utan att egentligen få något med sig är jag ändå imponerad. Bra försvarsspel i första halvlek också så jag tycker vi släpper andra halvlek och går vidare.