fredag 11 november 2011

Johan Petersson sponsrar IFK Nyköping

Ni som uppskattar skytteligan kan ju slå ett öga på bloggen lite senare idag. Jag fick ett efterlängtat protokoll på mejlen sent på eftermiddagen igår.

***

Ikväll ska jag få en roll jag aldrig tidigare har haft. Nej, jag ska inte agera dyngskytt. Men både Persson och Ahlin såg mig dra ett par rejäla underjamare i en av pauserna på träningen igår. Inga konstigheter. Nej, men läget är så att jag ska ta plats på bänken som en av fyra ledare. En fräsch IFK-piké ska på. Och så får jag gå och skaka hand med domarna och Ricoh HK:s ledarstab.

***

Träningen igår innehöll lite finputsning på det uppställda spelet. Det var bra fart både bland anfallarna och försvararna. Ser bra ut inför kvällens match.

Jag själv stod och drog diagonala mackor till Mackan och Berka på V6 som körde kantskott på våra tre målisar. Annars blev det mest bänkpress för min del, inne i gymmet, tillsammans med några a-pojkar. För en gångs skull fick jag briljera med vikterna.

***

Vi har en sådan här 1500-klubb. Dunkar man in 1500 spänn så får man sitt namn uppsatt på tavlan nere i foajén i Nypans Sporthall. Johan Petersson har visat vägen, så det är bara för resten att haka på!



Och nu tänker väl ni att Johan Petersson är ett av Sveriges vanligaste namn och att det finns 34 stycken med det namnet i varje stad. Men, ja, på sätt och vis kan det vara så. Men det här är den riktiga Johan Pe... tänkte jag skriva. Ja, ni fattar. JP, från Fångarna på fortet, Superstars, Kiel och landslaget mm.

Okej, det var kanske ingen skitstor grej det här som imponerar. Men ändå, han var ju min idol en gång i tiden. Okej, han är väl det fortfarande, när jag kollar gamla klipp på YouTube, haha.

Förra året var han hos oss och hade en kantträning. Det var kalas, givande och jäkligt kul. Och allt detta på en och samma gång. Så, det var lite om JP och hans relation till IFK Nyköping.

***

Brejding, ta det lugnt på vägarna!

***

Checka in. Gilla. Facebook tar över mångas liv. Det är ju fan att våra superhjältar också är beroende.


Inga kommentarer: