onsdag 30 november 2011

Täby HBK var nära men...

...man blir sällan glad av att bara vara nära. I det här fallet var det nära en seger, eller i alla fall ett kryss. Täby HBK hade ledningen, med 3 mål, när endast 4 minuter återstod. Sedan tog IK Cyrus tag i det hela och vände och vann. 28-27. Som jag tippade tog Joacim Kihlberg mycket ansvar på V9 i Tobbe Anderssons frånvaro. Och det gjorde han tydligen väldigt bra. Tung när han kommer med fart och stegar.

I artikeln heter det fortfarande att laget gjorde ett bottennapp mot oss i förra veckan. Undrar hur det hade låtit om det blivit kryss, eller uddamålsseger för Täby HBK? Eller, är det inte ett bottennapp om man "bara" vinner med ett mot seriejumbon?

Näää, klart det inte är. Två poäng är ju det viktigaste. Då är allt frid och fröjd. Eller hur?

***

Nu på söndag drar vi norrut. Kort sammanfattning här:

Samling kl 05:45. Frulle i Sporthallen som Stugan fixar. Avfärd senast 06:15. Mot Arlanda. Kallax. Käk i Lule. Minibussar till Pite. Match. Käk. Kallax. Eller käk när vi kommer fram till Kallax. Arlanda. Nypan kl 23:30 i bästa fall. Eller nåt.

Ska bli najs med en liten dagsutflykt med boysen.

***

Jag gillar taggningen och inställningen hos Axel efter träningen igår.

- Ska man ta och gå och lägga sig kl 19 på lördag, kanske!?

Det kunde ju faktiskt vara nåt. Att sätta nytt personligt rekord i att lägga sig tidigt en lördag. Men grabbar, kl 22 ska det senast vara släckt!

***

Melcher, kolla vad du missade till fikat efter träningen igår:



***

Blev ett litet inslag av mjukhandboll på träningen igår för att lattja till det. Vi äldre vann. Och jag stod i mål och jag blev väl ganska snart kallad för Gentzel. Eller nåt sånt. Jo, ja, det gick rätt bra i kassen faktiskt.

Fast det är ju fan läskigt även med mjukhandbollar. Speciellt när en M6:a kommer med fart och drar avstämt. Och sätter bollen i de nedre regionerna...

Men ni riktiga handbollsmålisar. Allvarligt. Den där suspen, är den bra eller? Riktiga handbollar är ju ändå lite hårdare än en mjukhandboll...

Inga kommentarer: