onsdag 7 mars 2012

Straffstatistik efter omgång 19

Dessa straffar. Så viktiga och enkla mål men det är lättare sagt än gjort alla gånger, vilket statistiken visar. Vi själva bränner flest straffar men så får vi också lägga flest. Sen så är det bara HK Silwing/Troja som gjort fler straffmål än vi. Men den viktigaste siffran är ändå straffmålsprocenten och där har vi några riktigt fina siffror i toppen. Simon Karlsson lägger som bekant alla Strömnäs GIF:s straffar och han gör det helt makalöst bra. Men 80% och uppåt är också fantastiskt bra. Fast har man över 75% är det inte så illa pinkat heller.

Hade vi haft sådana siffror hade vi garanterat haft fler poäng än vad vi har i dagsläget. Samtidigt är det inget att hänga läpp för, sånt är livet och vårt mål är uppfyllt eftersom vi är bättre än föregående säsong. Det vill säga att vi kommer att sluta på en åttondeplats och det är bättre än att få kvala som vi gjorde 2010/2011.

Straffmålsligan här nedan har uppdaterats sedan första publiceringen av inlägget. Niklas "Palmen" Palmqvist uppmärksammade att jag hade fel lag kopplat till fel spelare. En klassiskt felaktig copy-paste från min sida bara. Så, nu är allt frid och fröjd. Tack "Palmen"!


Klicka på bilden för större format.


Klicka på bilden för större format.

3 kommentarer:

Palmen sa...

Trevlig statistik, men jag hävdar bestämt att Markus Berg spelar med oss (silwing)! :)

Palmen sa...

...ja, när vi ändå håller på så verkar de flesta spelarna bytt klubb... Är transferfönstret fortfarande öppet?

Söderberg sa...

Haha, shit. Copy-paste från en fil till en annan gick ju sådär. Min statistik framstår som grymt trovärdig, haha.

Lovar att siffrorna är rätt. Nu ska jag bara fixa till rätt lag.

Tack Palmen!