tisdag 6 mars 2012

Holmberg målbäst efter nyår

En läsare var sugen på att se vilka spelare som varit hetast med målskyttet efter jul- och nyårsuppehållet. Alltså från omgång 12 och framåt. Det har jag nu plockat fram. Jag kan tyvärr inte få fram några listor som även omfattar straffmål. Alltså bara spelmålen. Ni får en lista som är summerad från omgång 1 till och med 11 samt en från omgång 12 till och med 19.

Den första listan är sorterad på spelmålen omgång 1 till och med 11 där man även kan se spelarens facit under resterande omgångar. Nästa lista är sorterad på spelmålen omgång 12 till och med 19. Och det är samma med den där ni också kan se hur många spelmål de gjorde innan nyår.

Petter Holmberg i Ricoh HK toppar spelmålsligan efter nyår.


Spelmålsligan sorterad omgång 1 till och med 11. Klicka på bilden för större format.


Spelmålsligan sorterad omgång 12 till och med 19. Klicka på bilden för större format.

***

Vi kan se att Täby HBK:s Erik Sten dalat i den andra listan. Man kan ana att han blivit punktad en hel del efter att alla lagen mött honom innan nyår. Samtidigt har hans lagkamrat Gustav Nyberg tagit över mycket av målskyttet och slagit sin in på listan efter nyår.

Om ni studerar noga finner ni ett gäng till som både åkt ner och upp på listan, eller tillkommit. HK Silwing/Trojas Olle Hanserius är en av spelarna som öst in mål på sistone till skillnad från i höstas.

Inga kommentarer: