måndag 26 mars 2012

Simon Karlsson vann skytteligan

Petter Holmberg i Ricoh HK gjorde flest spelmål och det har bloggen redan haft uppe. Men flest mål av alla gjorde Simon Karlsson i Strömnäs GIF. Bloggen har snackat med skytteligavinnare.


Klicka på bilden för större format.

Tjenare Simon! Hur är läget?
- Tja Rickard! Jo, det är riktigt fint. Själv?

Det är bara fint här tack. Våren är här! Vad görs annars?
- Jag njuter av vårvädret här i Stockholm. Hemma i Piteå var det fortfarande en meter snö kvar när vi spelade sista hemmamatchen mot Täby förra helgen. Nää, nu längtar vi efter sommar och allt som det medför. Och mycket fiske för din del har jag läst.

Javisst, jag hoppas på mycket fiske! Handbollen då. Du levererade serien igenom och spelade samtliga 22 matcher. Går det att glädjas åt att du vann skytteligan trots att ni åkte ur serien?
- Visst känns det kul med vinst i skytteligan, särskilt med tanke på hur många skickliga målgörare det fanns i serien. Erik Sten hade förmodligen vunnit skytteligan om han inte blivit lika hårt uppvaktad efter uppehållet och "Svarte-Petter" om någon lovat honom Vegas-resa lite tidigare. Det känns dock otroligt bittert att åka ur serien, dessutom utom en enda vinst. Katastrof!

Kan förstå att det känns otroligt bittert. Ni var ju så nära att vinna i flera av matcherna. Vad händer framöver för din del? Och vad händer med handbollen?
- Just nu ser jag fram emot ett litet uppehåll från handbollen. Samtidigt ser jag fram emot höstens "junis-blåsor" och ett evigt tejpande av dessa. Än så länge har jag inte tagit något beslut vart jag ska lira nästa säsong. Studierna håller mig dock kvar i Stockholm, det är säkert.

***

Till er som gillar det här med skytteligor lite extra har jag återigen plockat fram skytteligatoppen omgång 1-11 och 12-22. Faktiskt lite kul att se vad respektive spelare hade för facit innan nyår respektive efter. Bara att ni börjar analysera varför vissa försvann ner på listan efter nyår eller vice versa. Finns hur mycket som helst att glo på.


Klicka på bilden för större format.


Klicka på bilden för större format.

Inga kommentarer: