fredag 9 mars 2012

Okänt virus stoppar Tyresö IF:s Lindahl

Tyresö IF:s längsta och största spelare är Mattias Lindahl på V9. En stor och tung skytt som inte kunnat gå för fullt sedan efter omgång 17. Ett för läkarna okänt virus sätter stopp för spel nu när det ska avgöras om vilka som får kvala till Allsvenskan.

Mattias, vad har hänt?
- Jag har fått någon form av vad jag antar är en virusinfektion. Har genomfört diverse tester hos läkaren men de hittar inget. Min senaste match jag spelade till 100% var mot er (10 februari, reds anm) borta. Sedan ska jag även upp till Norrland i två veckor vilket gör att jag missar de två sista matcherna helt. Det ingår i min utbildning så det har varit klart länge och tyvärr inget jag har kunnat flytta på.


200 centimeter lång och 103 kilo tung. Mattias Lindahl missar resten av säsongen. Bild från Tyresö IF:s webbsida.

Vad har du att säga om matchen mot Ricoh HK?
- Vi räckte tyvärr inte till. Det märks att Ricoh besitter en hel del rutin och när de verkligen är taggade så är de svårstoppade.

Och vad säger du om din säsong?
- Min säsong har väl varit upp och ner som alltid. Har ofta problem med skador och från och med i år även sjukdomar tydligen, vilket gör att jag missar en del matcher. Men annars har det varit en väldigt rolig säsong och det var längesen man fick vara med och slåss i toppen av divison 1.

Tack för svaren och hoppas du blir frisk snart och att du sen får göra en skade- och sjukdomsfri säsong 2012/2013!
- Tack så mycket!

***

Här har ni Mattias Lindahls säsong i siffror:


Klicka på bilden för större format.

Inga kommentarer: