fredag 27 januari 2012

Skakigt där uppe?

Tyresö fortsätter att kämpa med lagen under och kring strecket och man undrar ifall det är lite nerver med i spelet? Eller hade helt enkelt Tyrold med sig ett par-tre elitseriespelare i den här omgången? Spännande resultat iaf och på sätt och vis starkt att ändå knipa segern.

Linköping var duktigt pressat mot slutet mot oss och kanske börjar vissa av topplagen att tappa skärpan mot lagen i den nedre regionen nu? Nån blogg jag läste tippar att Country förlorar hemma mot Sollentuna vilket såklart vore illa för oss. Får hoppas att pågarna från Skövde står upp och visar att även de har en bredd i truppen.

Eskil har dock visat sig stabila och det torde ändå vara de som tar hem segern till slut. Men det kommer bli otroligt tufft om kvalplatserna till allsvenskan och det gäller att Tyresö, Country, Linköping och möjligen även Cyrus visar musklerna här på slutet.

***

Just sett två fantastiska semifinaler i handboll och ärligt talat undrar man varför folk i allmänhet inte förstår hur bra den här sporten är! Nere på Balkan har man förstått det och de skapar en fantastisk läktarkultur. Visserligen blev det tokigt i Makedonien med skandalscener på läktarhåll, men jisses vilken publikfest idag när Serbien och Kroatien möttes.

***

Balic är fortfarande kung! Idag fick han och hans Kroatien vika ner sig, men vilken blick för spelet han har!

***

Ältar fortfarande 25-27 kan jag säga... En pinne mot Linköping hade känts som en seger och faktiskt skapat läge att lämna åttondeplatsen... Nu får man hålla tummarna för att Country gör processen kort med Sollentuna istället.

1 kommentar:

Ljungström sa...

Pågarna från Skövde? Pôjka ifrå Stöpen heter det!