torsdag 5 januari 2012

Äntligen Handbollsfredag

Som vi har väntat. Klockan 17:00 drar vi igång imorgon. Men först är det samling på "Klubbis" klockan 15:00. Axel? Du har koll på detta nu?

Vi har inte bara en gruvlig revansch att ta från förra mötet. Som kapten Treijner sa på samlingen efter matchen:

- Det är dags att vinna mot Täby nu. Vi har tre raka torsk om vi räknar in förra årets matcher.

Visst. Han har ju rätt. Men förra året bestod laget av en massa Hammarbyspelare. Den här säsongen är det en helt ny trupp. Ungt och fartfyllt med tungt skytte från skytteligaledaren Erik Sten.

Men. Nu är det dags för oss att visa ett och annat. Hemma är vi starka och det vet vi och många om. Fast ingen i laget går nog och tror, hoppas jag, att det kommer av sig självt. Nej, det gäller att kriga ordentligt och göra det hela matchen. Hålla oss till matchplanen. Då kommer både Lukas Karlsson och "Nollan", på läktaren, att få se att vi presterar handboll som kan rubba de flesta lagen i serien. Hoppas dock att det kommer några fler än dessa bägge handbollsprofiler.

Jodå. Nu har vi inte spelat hemma på ett tag så förhoppningsvis är suget stort i stan. Så minst 500 skulle jag kunna tänka mig. Och jag lovar att ni kommer att få se ett heltaggat IFK Nyköping. Förhoppningsvis laddat med ett och annat ess i rockärmen.

Nu är matcherna igång igen - som vi har väntat!

IFK! Heja!

***

Passade på att snacka lite handbollar med Lukas när vi valde bollar innan träningen. KIF Kolding kör Kempa. Vi Select. Lukas val?

- Riktigt sköna bollar ni har. Våra duger till att knorra med men de känns klumpiga.

Ja, livet är inte alltid grönare på andra sidan. Lukas, kom hem!

Inga kommentarer: