torsdag 12 januari 2012

Handbollslördag - lapp på luckan?

För att krydda till det lite extra har Nyköpingshem, Nypans ledande hyresvärd, gått ut med gratis inträde till sina 9 000 hyresgäster. Det är alltså bäddat för en ordentlig publikfest på Handbollslördag när Strömnäs GIF kommer hit.

Kan det vara så att publikrekordet från 8 november 2008 mot HK Eskil, i en tidig seriefinal, på 724 åskådare ligger i farozonen?

Jag menar, vi borde ju ha våra 500 stadiga handbollssupportrar på plats ändå. Och kan det bara komma en liten skvätt av alla deras hyresgäster kan ju detta bli kanon.

Så kom i tid allesammans för nu kan det bli lapp på luckan!

Välkomna!

***

Bra träning ikväll förresten. Fullt manskap och alla var ordentligt spelsugna. Bra ös helt enkelt.

Noterade att den muskulöse Hampus Asps armbågsskydd är väldigt likt Gees knäskydd. Såg nästan ut att vara samma storlek och då har inte Gee några dartpilar som jag har. Det ger er kanske ett hum om storleken på Hampus armar. Man kan ju lätt säga som så att vi har fått in lite power i laget.

På tal om Gee var han som vanligt en jätte i försvaret och blockade det mesta, som vanligt då alltså.

Vi rundade av träningen med en varsin straff. 100 armhävningar på målvakterna om de inte räddade mer än 50% och samma för utespelarna om inte vi gjorde mer än 50%. Vi tog hem den kampen och Axel Eriksson rundade av det hela med en identisk straff som Håvard Tvedten nyss gjorde mot Egypten.

- Jag ville bara visa er hur den såg ut live, blev Axels svar efter den fenomenala straffen.

Så nu kan man somna med lite färskt handbollgodis i minnet. Tack Axel!

2 kommentarer:

Arthur sa...

Rille kan ni inte fixa någon liverapportering för oss som inte kan komma på matchen? Liknande som Mackan gjorde någon gång förra säsongen.

Söderberg sa...

Jag ska undersöka den möjligheten! Om det blir av så lägger jag ut något om det på bloggen.

Det vore ju nice om vi hade en rapportör för alla hemmamatcher som liverapporterade.