torsdag 5 januari 2012

Div1norra.com

De har valt att vara anonyma och går under skribentnamnet Crew. Nu kör de på och skriver om division 1 norra på den nystartade sajten Div1norra.com. Här kan ni ta del av deras tips inför varje omgång, nyheter och annat.



Och det är även glädjande att de gillar det som skrivs här på Treijner & Söderberg.

***

Om jag får spekulera lite så tror jag att Djurgårdshofs IK:s gamle sportchef Tommy Kravljanac ligger bakom det hela. Spelar mindre roll egentligen eftersom de vill vara anonyma. Men designen på sidan är lite av hans stil när han pumpade ut sidor om Djurgårdshofs IK samt Handbollskryssningen med mera. Fräsch sida och det är kul att det skrivs om serien.

Hittade också en bild på Melcher Melchersson som Kravljanac tagit i Nypans Sporthall. Så det var väl lite därför jag anade att han låg bakom också.

Men fortsätt skriv - Crew!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hmm... Om det nu är Tommy som sköter den så kommer väl även den att gå i graven inom ngn månad.

Den så haussade Tumba-siten gick i graven snabbare än blixten. Handbollfans.se, Djurgårdshof's hemsida finns inte längre. Handbollskryssningen's site dog i samma stund båten lämnade kajen, och på Stockolm Elithandbolls hemsida är senaste nyheten även den stämplad 19:e maj.... Alla dessa copyright TomPix a.k.a. Kravljanac, så när jag läser "om oss" på div1norra.com och ser följande stycke så skrattar jag tyst inombords:

"Det är omtalat att bloggar och nyhetssiter samt portaler inom handbollen dyker upp, finns kvar några månader för att sedan försvinna. VI KAN inte GARANTERA att vi kommer finnas kvar ur längre perspektiv, vi kan mycket väl få andra tankar och stänga ner, men vi kan också mycket väl finnas kvar en längre tid. Det får tiden utvisa."