måndag 30 januari 2012

Ännu ett tungt tapp för HK Silwing/Troja

Det rör sig i Högdalsgängets trupp. Det är sedan tidigare känt att H9:an Oscar Matsson är på resa till Sydamerika och missar resten av säsongen. M9:an Markus Berg Loen är i Thailand om missar någon match till.

Senast i raden av viktiga spelare att lämna laget är 26-årige David Krusell som främst spelat V6 men som även är en duktig skytt. Genom sin längd på 193 cm och luriga skottarm är Krusell ett hot från de flesta positionerna på planen. Hans sista match med gänget blev den i omgång 15 (i lördags) mot HK Eskil och anledningen tycks vara att få tiden att räcka till och då fick handbollen strykas från agendan. Läs mer här.


David Krusell har spelat sin sista match för säsongen i HK Silwing/Troja. Bilden kommer från deras webbsida.

Krusells statistik säsongen 2011/2012:

Antal matcher: 10.
Antal mål: 29.
Målsnitt: 2,9 mål/match.
Utvisningar: 1 x 2 min.

Lite kuriosa så gjorde Krusell, ifjol, ett ambitiöst försök att ge sig på bloggandet under ett par månader. Bloggen hette "Med mål att bli Högdalens största handbollsblogg". Och jag tror faktiskt att det målet gick i hamn.

Ser för övrigt att Krusell fyller år nästa måndag så grattis i förskott till dig och lycka till framöver!

***

Det är uppenbarligen fortfarande svårt att ta till sig att Strömnäs GIF heter just så.

***

Och så fyller ju faktiskt en av våra M6:or år idag. Viktor Brofjord kliver på och blir 19 bast. Stort grattis till dig och hoppas du haft en bra dag och att den avslutas på bästa sätt med några kryssribba-dit på träningen här ikväll.


Viktor Brofjord i en av sina brutala satsningar hemma mot Täby HBK.

1 kommentar:

Marcus sa...

Jahaja. Bara att gratulera de lag som får möta Silwing nu...