fredag 16 september 2011

Wremer byter till IK Cyrus

Tro det eller ej men nu är Wremer klar för IK Cyrus. Nu rör det sig dock inte om V6:an Rasmus i IFK Skövde HK utan hans lillebrorsa Gustav. Han tar klivet från IF Hallby till de gulgröna från samma stad. Även Gustav besitter fina handbollskunskaper och det var något som vi fick se i Nyköpings Sporthall under förra årets Tellus Cup.

Enligt uppgift är Gustav en fena på gitarr.

***

Djurgårdens IF HF:s Sebastian Johansson byter till Hammarby IF HF. Innebär detta byte mest elitserie- eller division 1-spel med HK Tyrold? Skuru IK:s Anthon Rosén är också klar för Bajen. HK Tyrold?

Bägge födda 1991 så juniorhandboll känns väl inte aktuellt?

***

HK Country har mycket nytt i truppen i år. Nu har de värvat från grannlandet Norge och klubben HK Drammen. Niometaren Eirik Rolid, född 1987 är klar. Tror knappast att detta är en dussinspelare då han fick kundvagn i sitt nya lag efter att ha tryckt in 9 mål (!) mål IFK Skövde HK härom helgen.

Kundvagn undrar ni? Ja, jag vet inte om det bara är en IFK-grej men man får i alla fall kundvagn om man gör flest mål i sitt lag i en match. Kanske ska återkomma till historian bakom det begreppet också.

Inga kommentarer: