tisdag 13 september 2011

Nya pjuxen är beställda

Jag var en av de sista som beställde skor i laget och jag tyckte mig se att de flesta bokat upp sig för två par var av dessa på listan:

Adidas Adizero CC7 M.

De ser äckligt snabba ut och färgen är riktigt manlig och fin. Blir bra det här. För er som ännu inte testat skor i laget ska göra det senast den 15 september. Nu på torsdag alltså.

9 kommentarer:

Jesper #6 sa...

Dem såg riktigt snabba ut, det blir många kontringsmål!

Marcus sa...

Blir ni sponsrade eller hur funkar det?

skåpa sa...

snygga, men fan va bortskämda ni är

Anonym sa...

Yo!

Är du nöjd med skon? Ja, färgen fattar jag att du älskar men i övrigt?

Söderberg sa...

Mycket nöjd med skon. I princip alla i laget har denna modell och jag har inte hört något negativt.

Vad jag däremot kompletterat med är en annan sula för en 3-hundring. De kan upplevas som väldigt lätta och platta annars. Med denna är de både mjuka och lätta. Grymt!

Och färgen är ju helt fantastiskt underbar!

Anonym sa...

Tack! Låter klockrent. Vet du vad sulan du lagt i heter?

/Luc:)

Söderberg sa...

Inköpta på Intersport och de kostade visst 350 spänn. Dessa var tydligen särskilt för inomhussport och bra för fossingarna. Bild här:

http://www.assist.se/file/product/1228_medium.jpg

Anonym sa...

Har spelat i Kempas tidigare och beställde ett par skor innan säsongen. Har väntat vecka efter vecka men ännu inga nya skor. senast skulle de komma vecka 39. Men inga skor i min storlek (44) nu heller. De finns i mindre storlekar, tror det var till 42,5. Det som blir det sista beskedet från tillverkaren är att den finns för leverans vecka 48. Kvalitet. Eller kanske inte när jag tänker efter...

Fattar inte hur någon ska vilja ha dem som leverantör i fortsättningen efter allt materialstrul, inte bara med skor alltså. Detta borde ha drabbats flera elitlags seniorspelare. Undrar vad de säger/tycker?

Nu ska Adidas provflygas. Tack som f-n för all info Söderberg!

/N:)

Söderberg sa...

Lungan!

Vi har haft Kempa-bollar men de gick ju bara sönder efter en träning eller två. Sedan var det många i laget som körde på skor därifrån för ett par år sedan, tror jag det var, och de höll inte många veckor innan halva gummisulan ramlade av...

Tillfälligheter?! Jag vet inte...