fredag 30 september 2011

Brejding tycker till om IFK Nyköping

HK Silwing/Troja tippar omgång 2 och visar odds. Check it out!

***

Drar en fuling och saxar ett stycke från Brejdings blogg:

"Jag har tänkt på att Nyköping är lite som Cliff i mitten/slutet på nittitalet. De tappade spelare och ingen tror på dem, men det kommer nya spelare när de "bättre" försvinner. Jag trodde inte att de skulle mäkta med vinst mot Hammarby. Det var starkt."

Läs mer om tränare Brejdings tankar inför omgång 2.

***

Jag var och körde rehab imorse. När jag stod där och stretchade halvt mot dörröppningen med näsan pekandes mot golvet, kände jag plötsligt en ömmande hand som strök mig på ryggen och nedåt. Va fasen, hann jag tänka. Vad är det som händer?!

När jag vände mig om visade det sig vara en sömndrucken Germerud med helskägg. I det läget var det bara Melcher som fattades för att de tre vänsterhänta i laget skulle vara samlade. Germe var också där för sitt knä. 66 % närvaro från IFK Nyköpings högersida. Inte illa.

***

Antar att Germerud hann med att skvallra för bäste sjukgymnasten Hanssen om mitt bloggande under tiden jag var och duschade. När jag stod i receptionen för att boka en ny tid gled Hanssen upp vid min sida.

- Jag har hört att du har koll på allt som händer i handbollssverige. Så, hur går det för Asparna?

Att jag har koll på ALLT var väl lite att ta i men jag har nog rätt bra koll ändå. Det var bara att rabbla upp allt om Caperiotumbas fyra första matcher, laguppställningen och så blev även Asparnas gamle sjukgymnast uppsjungen på deras handbollsäventyr uppe i Botkyrka. Han ska för övrigt se till att åka upp på någon match med Caperiotumba. En lojal sjukgymnast alltså.

***

Publiksiffra (Elitserien) Caperiotumba - Redbergslids IK: 390
Publiksiffra (Div. 1 norra) IFK Nyköping - HK Tyrold: 508

Vi har det rätt bra här på Handbollsfredag.

Inga kommentarer: