fredag 2 september 2011

Caperiotumba krossade DIF

Hinner med ett litet inlägg till innan kroppen ska få duna.

Turneringen i Märsta drog igång här på fredagseftermiddagen. Tog mig ett snack med Andréas Asp här ikväll och han tyckte att de hade bra koll på DIF och de spelade tätt och fint bakåt.

Tror jag det. 37-16 (16-10) indikerar på en viss överlägsenhet.

Asp hann också med att få ett rött kort mot slutet av matchen. Han spände bringan och stoppade Henri Auer i en kontring som avslutade med att knuffa Asp i bröstet. Rött kort till DIF:s nyförvärv - och till Asp. Helt logiskt.

***

Desto jämnare, resultatmässigt, var det i matchen där det skiljde två divisioner. Matchen mellan Hammarby och Tyresö slutade 32-25. Starkt av Brejdings gäng. Säger jag bara sådär utan att ha sett matchen. Ja, men jag hade nog ändå väntat mig lite större siffror. De ledde t.o.m. en stund i början med 8-7, Tyresö alltså. Sedan vände Hammarby och körde matchen från 16-13 fram till 27-18 och bevakade sedan ledningen, som det verkade.

***

Letade resultat på Skånelas hemsida, Lindesbergs, VästeråsIrsta, HC West (bara på finska så lite svårt) utan resultat. Hittade dock lite info via Caperiotumbas nya sida där de skrev att LIF Lindesberg torskade mot VästeråsIrsta med sex mål. Skånela slog HC West med nio mål.

Tycker det låter väldigt imponerande att Boquists gäng vann så klart mot hårdsatsande LIF Lindesberg. Vidare så kan jag inget om HC West mer än att de är regerande finska mästare. Att åka på däng med nio bollar med ett nyblivet allsvenskt lag kanske inte imponerar, men Skånela lär å andra sidan, liksom VästeråsIrsta, bli vassa nykomlingar i årets allsvenska. Var så säkra!

***

Nästa inlägg från den här bloggen lär komma någon gång under morgondagen, från Eskilstuna och Eskil Cup. Axel packar med sig en kasse med IT så vi kommer att kunna hålla igång i vanlig ordning. Troligast framåt kvällningen dock.

1 kommentar:

Linusfloyd sa...

Hej linusfloyd här. Såg Täby och Tumba idag där Täby vann med en boll. tumba spelade med bara 94or och täby imponerade tyvärr inte, långt ifrån.http://linusfloydsummagumma.blogg.se/