lördag 10 september 2011

Stilstudie på Rikard Ahlin och lite Matti

Här har ni en serie med lagom till lördagsfrukosten. Vår nya M6:a från Caperiotumba, Rikard Ahlin, visar hur man ska vända bort en försvarare. Bilder från Eskil Cup i matchen mot Skånela IF U. Gee stod för plåtandet.








***

För er IFK-vänner kan jag glatt meddela att våra gamle lagkamrat Matias "Matti" Savinainen bara har det bra i Suomi. Han har blivit jagad av finska lejon hela sommaren så han är snabbare än vanligt.

- Det går bra för mig och Cocks, sa Matti.

Team Sportia Open i Kungsbacka nu senast:

HK Aranäs - Cocks 39-26
IFK Kristianstad - Cocks 29-19
Elverum - Cocks 34-31
HK Drott - Cocks 31-27

Allt är ju relativt med resultat såklart. Bra motstånd för finnarna och ett par skapliga resultat om man har Caperiotumbas Finlandskross i minnet och tänker på skillnaden mellan svensk och finsk handboll. Norska Elverum vann hela cupen med den norske landslagsmannen Christoffer Rambo som frontfigur. Tungt namn det där för övrigt.

Matti har också fått ny tränare, Toni Kallio, som kommer från Atlas och är ett känt lag för oss då Toni var här med Atlas under vår hemmacup för några år sedan. Kallio har gett Matti hyggligt med speltid och det är ju kul för pöjken.

Snart drar det igång i öst, liksom här i Sverige.

- Finska cupen börjar på onsdag och serien på lördag.

Nu är han också klar med lumpen och har börjat jobba på ett företag som utför service på ditten och datten inom industrin. Nåt sånt. Så, nu är Nyköpingsfolket lite uppdaterade på vår finske vän.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kommer det inte upp några bilder från Eskil cup? Inne och kikar efter dem varje dag, men verkar vara rätt sällsynta än så länge..

Bra blogg för övrigt!

Anonym sa...

Träningsmatch:
RP Linköping-Alstermo 21-19

Söderberg sa...

Tackar!

Några bilder från cupen är utlagda här idag.